Żeby nie robić bałaganu na Forum głównym postanowilem tu dawac tygodniowe analizy. W każdy weekend probuje wyciagnac jakies perełki z naszego pieknego rynku Forex

Jestem osobą która nie ma mega wiedzy o Forexie i ciagle sie uczy, moim systemem jest raczej tylko Price Action i nic po za tym... nie chce zadnych tutaj oscylatorów itp

Dlaczego tygodniowe analizy? Gdyż mi sie wydaje ze najlepiej sie wtedy walczy z samym soba czyli z psychika... cale dnie praktycznie nie ma mnie w domu wiec w weekendy szukam walut a w tygodniu wieczorami badz w dzien kiedy mam tylko czas zajrze na 10min zobaczyc co sie dzieje bez wiekszych reakcji gdyz odrazu ustawiam limity... mam nadzieje ze pomoge tu sobie i innym takze

postaram sie tu wrzucac wszystko co znajde a jak nie to przynajmniej wiekszosc...
Zacznijmy od tego co najbardziej w tym tygodniu mnie zainteresuje to prawdopodobnie EUR/JPY

Sytuacja wyglada ze uformowala sie swieczka ktora zmienia kierunek na polnoc i od poniedzialku mozna w to inwestowac.... i tu kieruje pytanie gdzie moze isc... mi sie wydaje ze moze zatrzymac sie na oporze który jest narysowany bo przed tym nie ma zadnych przeszkód po drodze i da sie niezle zarobic
Druga opcja to USD/DKK
Wydaje sie ze odbija sie od oporu i tez formuje swieczke zmieniajaca kierunek tym razem na opcje sell... Da rade chyba nawet wiecej zarobic jak na euro i japonskim yenie
I trzecia ostatnia opcja jak narazie na dzien dzisiejszy to EUR/CAD
Jest w ładnym tunelu trendu i chyba czas najwyzszy kupować
Opinie te zle jak i te dobre mile widziane ale tylko od osob interesujace sie Price Action... Oscylatory i inne bzdety beda kasowane

Priv tez z checia odpisze i przedyskutuje przeciez o to w tym wszystkim chodzi

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.