Czy to błąd Oandy, czy ja czegoś nie rozumiem?
Dodano po 14 minutach:
Powyższy post już nieaktualny. Włączyłem platformę przed chwilą i widzę, że OA sama naprawiła swój błąd.

WitamKrawiec pisze:Mam podobny problem, odblokowałem te porty 444 i 443 w ustawieniach firewalla windowsa, mam NOD32. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem?Pixpol pisze:Witam.
Szukałem na forum i nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi. Co jak i gdzie mam zmienić w ustawieniach, by móc zalogować sie do konta demo MT4, bo jak na razie cały czas jest brak połączenia...
Dodam, że mam też konto na MT4 w AM i wszystko normalnie chodzi.
QuinetiQ pisze:Może ktoś mi wyjaśni, bo trochę się pogubiłem. Kupiłem USD/PLN po 3.2891 16 listopada. Zamknąłem trade 17.11. po 3.2977. Spread był wówczas 100 pipsów, minilot. Tuż przed zamknięciem go 'z palca' profit wskazywał + 26$, kiedy już zamknąłem okazało się, że jestem - 1$ (mniej więcej). Nie było w tym czasie żadnych gwałtownych skoków ceny. Wszystko jest pokazane na załączonym scereenie, który też nie bardzo pasuje do efektów tradu.
Czy to błąd Oandy, czy ja czegoś nie rozumiem?
Dodano po 14 minutach:
Powyższy post już nieaktualny. Włączyłem platformę przed chwilą i widzę, że OA sama naprawiła swój błąd. :D Balans jest taki, jak powinien, po uwzględnieniu wczorajszego tradu (+26$).
Mialem taki problem, oto rozwiazanie:hycel pisze:WitamKrawiec pisze:Mam podobny problem, odblokowałem te porty 444 i 443 w ustawieniach firewalla windowsa, mam NOD32. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem?Pixpol pisze:Witam.
Szukałem na forum i nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi. Co jak i gdzie mam zmienić w ustawieniach, by móc zalogować sie do konta demo MT4, bo jak na razie cały czas jest brak połączenia...
Udało się komuś odpalić to MT4, ciągle brak połączenia. Inne chodzą ok.
bigben pisze:Haczyk jest taki że w Oanda Europe nie można korzystać z PayPala i za każdą dyspozycję wycofania kapitału z konta broker nalicza chyba 20 USD. Do tego dochodzą zwykłe koszty przelewu.QuinetiQ pisze:Dostaliście z Oandy prośbę o migrację do Europe division?
Widzicie w tym jakiś 'haczyk'?
Mam dokładnie ten sam problem "brak połączenia". Wie ktoś jak to rozwiązać?hycel pisze:WitamKrawiec pisze:Mam podobny problem, odblokowałem te porty 444 i 443 w ustawieniach firewalla windowsa, mam NOD32. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem?Pixpol pisze:Witam.
Udało się komuś odpalić to MT4, ciągle brak połączenia. Inne chodzą ok.