Problem open konta brokerskiego z USA

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
cwirusa
Stały bywalec
Stały bywalec

Problem open konta brokerskiego z USA

Post autor: cwirusa »

Mam problem z założeniem konta brokerskiego. Zamieszkuje w USA i posiadam konto bankowe w USA. Czy ktoś z Was miał ten problem ? Jakiego brokera wybrać , zebym mogł wplacać i wyplacac z konta forex na konto bankowe w USA.

Awatar użytkownika
Robert B
Gaduła
Gaduła

Post autor: Robert B »

po co sobie utrudniasz? wybierz brokera z u usa - wyslij mu czeka i po sprawie. jak chcesz wyplacic pieniadze to tez 3 dni i czek jest w domu.
"jutro to dziś - tyle że jutro" - S. Mrożek

Awatar użytkownika
cwirusa
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: cwirusa »

Zapomnialem dodać , ze zamieszkuje w USA nielegalnie. Jak większość polaków. :) Znacie jakiegos sprawdzonego brokera z USA ???

Awatar użytkownika
Robert B
Gaduła
Gaduła

Post autor: Robert B »

mysle ze to nie gra roli jaki jest Twoj status. w kazdej aplikacji jest za to pytanie o numer ss wiec pewwnie i tak bedziesz musial uzyc polskiego paszportu i podac adres w usa. powinno starczyc. brokerow w usa mnogo :) czytac i czytac
"jutro to dziś - tyle że jutro" - S. Mrożek

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: Wirus »

A jeśli będą żądać rachunku za gaz, telefon itp. z nazwiskiem i adresem? Właśnie mam taki problem z Alpari - cuda wymyślają, a na telefony do mnie to wydali już chyba więcej kasy, niż ja chcę wrzucić na konto micro...

Awatar użytkownika
DonZ
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: DonZ »

a nie pisłą ktoś, że mieszkańcy USA mogą korzystać z forex tylko w usa natomiast każdy z poza US może wszędzie zakładać konto?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Post autor: raposo »

DonZ pisze:a nie pisłą ktoś, że mieszkańcy USA mogą korzystać z forex tylko w usa natomiast każdy z poza US może wszędzie zakładać konto?
To raczej jest tak, że klient z US może założyć konto gdzie indziej ale oferta musi być dostosowana do wymogów NFA czy tam CFTC.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ