VinciPro - jazda po bandzie na 10 sekundach
Kolejny dzień, tym razem +41. Co raz bardziej jestem utwierdzony w przekonaniu, że regularność i systematyczność w tradingu są całą jego istotą. Jednorazowe wystrzały zdarzają się każdemu, kiedyś na demo udało mi się złapać 500 pipsów w jeden dzień, byłem zachwycony banalnym trend followerem... Z dnia na dzień było co raz gorzej.
Teraz może i nie łapię po kilkaset pipsów dziennie, ale przede wszystkim mam regularne zyski i to jest najważniejsze. Jednakże wciąż dużo pracy przede mną. Chcę przede wszystkim poprawić moje statystyki, które nie są może porażającym sukcesem, ale są zadowalające - codzienny profit to mój podstawowy cel!
A oto dzisiejsze trade'y:
Teraz może i nie łapię po kilkaset pipsów dziennie, ale przede wszystkim mam regularne zyski i to jest najważniejsze. Jednakże wciąż dużo pracy przede mną. Chcę przede wszystkim poprawić moje statystyki, które nie są może porażającym sukcesem, ale są zadowalające - codzienny profit to mój podstawowy cel!
A oto dzisiejsze trade'y:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uniwersytet Spekulacji - szkolenia GPW i FX
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Moje gratulacje!Kolejny dzień, tym razem +41. Co raz bardziej jestem utwierdzony w przekonaniu, że regularność i systematyczność w tradingu są całą jego istotą. Jednorazowe wystrzały zdarzają się każdemu, kiedyś na demo udało mi się złapać 500 pipsów w jeden dzień, byłem zachwycony banalnym trend followerem... Z dnia na dzień było co raz gorzej.
Teraz może i nie łapię po kilkaset pipsów dziennie, ale przede wszystkim mam regularne zyski i to jest najważniejsze.

Wolałbym umrzeć niż przegrać.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
Nikt z Was nie zwrócił uwagi na to, że cały ten wątek łącznie z jego tematem to kryptoreklama i nie ma nic wspólnego z journalem zatem wątek powinien zostać przeniesiony w odpowiednie miejsce. Myślę, że wielu się ze mną zgodzi.
Ponadto w tym wątku nie ma kompletnie nic wartościowego.
Oczywiście nie kwestionuję wyniku ponieważ w żaden sposób nie jestem w stanie stwierdzić autentyczności screenów, statementów. Rzuciło mi się jednak coś takiego, że na początku wątku screeny miały zamazany numer zlecenia, a już po kilku stronach tego zamazywania nie było.
Zapytam jeszcze ducascopy jak czytać te tickety (które to demo, a które real).
Piszę ponieważ osoby które siedzą już trochę w temacie są w stanie przeanalizować te informacje i wyciągnąć wnioski, ale nowi biorą wszystko jako prawdę (przykład kilka postów wyżej). Widać do kogo reklama jest skierowana.
Wartościowe journale to np. journal kolegi crocopip z którego faktycznie można było dużo ciekawych informacji pozyskać. Tutaj to jedynie jakaś farsa.
Ponadto w tym wątku nie ma kompletnie nic wartościowego.
Oczywiście nie kwestionuję wyniku ponieważ w żaden sposób nie jestem w stanie stwierdzić autentyczności screenów, statementów. Rzuciło mi się jednak coś takiego, że na początku wątku screeny miały zamazany numer zlecenia, a już po kilku stronach tego zamazywania nie było.
Zapytam jeszcze ducascopy jak czytać te tickety (które to demo, a które real).
Piszę ponieważ osoby które siedzą już trochę w temacie są w stanie przeanalizować te informacje i wyciągnąć wnioski, ale nowi biorą wszystko jako prawdę (przykład kilka postów wyżej). Widać do kogo reklama jest skierowana.
Wartościowe journale to np. journal kolegi crocopip z którego faktycznie można było dużo ciekawych informacji pozyskać. Tutaj to jedynie jakaś farsa.
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Do posta kolegi dodam tylko że sam znam system Zbyszka i szczerze mówiąc nie potrafię zrozumieć na jakiej podstawie następowało wejście chociażby w sytuacjach 1 i 2 z załączników poniżej. Czy ktoś znający system MAX też to widzi? Przecież te dwa wejścia wyglądają jakby były grane w oparciu o zupełnie coś innego niż średnie albo o średnie ale o innych parametrach niż te na obrazku..
No chyba, że system się zmienił na co mógłby wskazywać fakt że kiedyś były cztery-pięć średnich, dziś na wykresie kolegi widzę trzy.
No chyba, że system się zmienił na co mógłby wskazywać fakt że kiedyś były cztery-pięć średnich, dziś na wykresie kolegi widzę trzy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.
7 może być
niechcący otworzyłem przed chwilą pozycje 10 lot i prawie kosztowało mnie to MC zanim by doszło do SL
na szczęście zamknąłem na + 2 jak najszybciej gdy tylko zauważyłem i wszedł nieziemski profit
mogłem potrzymać 20 sec dłużej i było by + 40
z tym że stres jaki przeżyłem prawie doprowadził mnie do zawału, a teraz znów bije się po głowie że nie przytrzymałem ;p taka gra nie dla mnie