Moja zabawa z Forexem już trochę trwa, ale jak dotąd nie musiałem składać zleceń telefonicznych. Szczerze mówiąc nawet sobie tego nie wyobrażam.Waldi pisze:Powiedzcie mi na ktorej z platform mozecie za free skladac zlecenia telefoniecznie?
XTB
Miluchno 
A ogólnie trochę się poprawili ostatnio - przynajmniej u mnie nie ma zbyt dużych poślizgów
EDIT:
No i nowa szata graficzna strony. Mają ponoć wprowadzić dostęp do instrumentów GPW. Poczekamy, zobaczymy

Bywa i tak, tylko na CBOT nie mogę się doszukać informacji o zawieszeniu? To tak tylko w X-trade?Z powodu przekroczenia dziennego limitu cenowego dla instrumentu bazowego, handel na instrumencie WHEAT został zawieszony.
XTB
A ogólnie trochę się poprawili ostatnio - przynajmniej u mnie nie ma zbyt dużych poślizgów

EDIT:
No i nowa szata graficzna strony. Mają ponoć wprowadzić dostęp do instrumentów GPW. Poczekamy, zobaczymy

PITa muszą dać żadna łaska - to psi obowiązek. Najleszy taki jak trzeba płacić do US
,a rozliczyć itak się musisz z US niezależnie czy dostałeś PIT czy nie ich to wali.
Ja tez dostałem i nawet poszukali sobie dodatkowych informacji o które mnie prosili a zwlekałem z podaniem. Malutki plusik dla nich.

Ja tez dostałem i nawet poszukali sobie dodatkowych informacji o które mnie prosili a zwlekałem z podaniem. Malutki plusik dla nich.
Ostatnio zmieniony 14 paź 2007, 22:09 przez henry, łącznie zmieniany 3 razy.