czy ja pisałem coś o analizie tygodniowej?
a D1 cena zamykała się od 2 grudnia zawsze poniżej tego
2-10 grudnia to mniej więcej tydzień. W końcu początkujący jestem, to pytam, zawsze chętnie dowiem się czegoś nowego. Nie rozumiem czemu nie lubisz pytań...
do gry? to w jaki sposób to już zależy od strategii grającego
No to mnie zagiąłeś...
Tak się składa, że znam parę strategii i w żadnej nie natknąłem się na poziomy pod którymi zamknęło się kilka świec D1. Stąd moja ciekawość.
Sztuki dla sztuki na forexie jest multum - analiz w których plątają się gazyliony kresek, trójkątów, strzałek, kółek z którymi ostatecznie nie wiadomo co zrobić, bo nadają się tylko na spaghetti. Goście zamalują pół wykresu tylko po to, żeby oznajmić światu ostentacyjnymi strzałkami, że albo pójdzie w górę albo w dół.
Ja wiem, że fajnie sobie różne poziomy powyszukiwać, jak się człowiek nudzi przed wykresem bo cena zrobiła to albo tamto, bo się "5 dni z rzędu zamknęła pod tym poziomem". "Czad, a tam na M30 zrobiła łabędzia. ". Tylko
ja się Ciebie pytam, do czego tego używasz? Co daje Ci taka informacja? Bo nie rozumiem, a jestem szalenie ciekaw. Odpowiedź "do gry" sugeruje, że w obliczu argumentów brakło Ci kontrargumentów. Dlatego też zaczynasz używać argumentów
ad personam, aby zdyskredytować argument przez zdyskredytowanie osoby. Rozumiem, że Ty już jesteś zawodowcem i wiesz wszystko, dlatego taki żuczek jak ja nie powinien odzywać się w obliczu Twojego majestatu

. A ja taki niepokorny...
tak przynajmniej radzą zawodowcy.
Dziękuję za informację. Może zechcesz być moim łącznikiem z zawodowcami? Z pewnością przekażesz mi jeszcze kilka mądrych frazesów, których chyba sam do końca nie rozumiesz.
zawsze chcesz mieć rację
Zastanawiam się skąd taki wniosek. Chyba nie dlatego, że logicznym pytaniem zagnałem Cię do rogu?
Tak na marginesie, to mam już parę wiosen i coraz częściej zdarza mi się mieć rację... Czuję się z tym źle, ale nic na to nie poradzę.
stforex mimo, że jesteś początkujący
To znaczy które? Ilość postów czy data rejestracji? Tak z ciekawości pytam