Pierz Andrzej pisze:w nastepnym konkursie dam konto do zarzadzania żonie Very Happy .. ona tez nie ma pojecia o FX Very Happy
Zwycięzca rankingu automatów niejaki " bullish" KILKAKROTNIE powtórzył zdanie że " otwierał pozycje za 2 loty , potem za 5 lotów a na końcu przez przypadek jedną za 10 lotów "
Ponieważ na forum są w większości Ci którzy potrafią liczyć, odpowiedzcie na proste pytanie :
Ile depo potrzeba na otworzenie na platformie bossafx na parach GBPxxx:
- 2 lotów
- 5 lotów
-10 lotów
a potem porównajcie jakim kapitałem dysponował przez cały konkurs a dla tych co nie chce im się szukać załączam wykres.
Poza tym szanowny kolega "bullish" NIE MA ŻADNEGO pojęcia o automatach , twierdził że nie trzeba mieć przygotowania do pisania programów , że skrypt znalazł w necie a bazę danych do back testów ściągnął z bliżej nieokreślonego źródła , a w kuluarach gadał o strategiach takie bzdury że głowa boli ....
Żenada...
Dla mnie to była ewidentnie podstawiona osoba = SŁUP i nie jestem sam w swojej opinii .
Widać, że bossa nie do końca przygotowała go na trudne i precyzyjne pytania...
Wstyd ....
Jeśli dodać fakt wyrzucenia Greena dwa dni przed końcem z powodu złamania bliżej nieokreślonego zapisu regulaminu i połączyć te fakty , widać że ten konkurs to wielki wałek..
Poziom bossy zniża sie nieuchronnie do xtb - oni też robili przekręty w swoich konkursach i na real kontach co było wielokrotnie na forum opisywane.
eh żal bo początki bossafx na tym rynku były całkiem obiecujące....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.