To okienko o którym wspominam było nad tym Terminalem, była tam podana cena też cena BID i ASK, % zaangażowanego kapitału itp. o których wspominałem wyżej.
Kolor czcionki był zielony

Pozdr.
Szymon80 pisze:mam konto w bossfx.
Jak mogę pobrać VisualOrdersBOSSAFX ?
Aby pobrać ten plik należy zalogować się na stronie bossa.pl i z poziomu zalogowanego konta wybrać opcję "Serwis informacyjny". To spowoduje otwarcie nowego okna przeglądarki z treścią dla zalogowanych Klientów i tam należy kolejno wejść na opcje w menu: Oferta / Forex / Automatyzacja handlu / Strategie. Przypuszczam że błąd polega na tym że będąc zalogowanym otwiera Pan ręcznie nowe okno przeglądarki i próbuje pobrać plik - to jednak nie wystarczy aby dostać się do treści dla Klientów.Szymon80 pisze:nie sprecyzowałem . Mam realne konto. jako zalogowany w panelu bassafx nie da rady pobrać tego pliku.
_Shadow pisze:musze otworzyc konto głowne, wpłacic tam 5000 i pozniej subkonto i wpłacic 1000 ??
czy wystarczy ze otworze i wpłace tam 1000 ??
Wpłata minimalna na konto BOSSAFX po wprowadzeniu subkont mikrolotowych wynosi 1000 PLN. Kwota 5000 PLN nie obowiązuje już od jakiegoś czasu.mar0100 pisze:Witam, ile wynosi minimalna wielkość środków potrzebnych do otwarcia rachunku na bossafx ?
Na rachunkach mikro serwis informacyjny nie jest dostarczany.nabiK pisze:Głupio spytam, ale czy ktoś jeszcze nie otrzymuje wiadomości z rynku w mt4 na mikrolotach?