FxPro (ECN) - wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
9
56%
Poza paroma minusami są ok
5
31%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
2
13%

Liczba głosów: 16

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Nie ma informacji o wirusie gdy instaluje platforme MT4 innego brokera.
Ja ściągnąłem ponad 30min temu plik ze strony FxPro, zainstalowałem, uruchomiłem, przeskanowałem w/w antywirusami i mi nic nie wykryło więc myślę, że to fałszywy alarm. I jak pisałem, dla pewności możesz jeszcze ściągnąć instalkę ze strony Forex Clubu i zobaczyć czy coś wyskoczy.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

By_żyło_się_lepiej pisze:itam Panów!
Dzisiaj pojechałem po całości ... Dostało się pani z LiveCzatu i tej z drugiej strony słuchawy ... To już nie są przekroczenia czasu ale jaja ze spreadem ... Mam 1.6 na Edku ... Brakuje 1.4 do SL ... Spreadzik z automatu na 3 pipsiory i dupa ... Najlepsze jest to, że na drugim koncie na którym nie ma zlecenia postawionego spreadzik dokładniutko oscyluje między 1.4 a 1.6 ... Za każdym razem rekwota ... Powtóki z rozrywki ... Walę zlecenie na EURUSD ... No connection ... Ale wykres zapiernicza ... Łącze zajebiste ... U innego brokera na które idą zlecenia z FxPro wsio OK ... Myślę przerzucę parę na GBPUSD ... Zleconko ... Przekroczony limit czasu ... Po chwili, booooom rekwota ... Anuluje .,. Booooooom rekwota dotycząca zlecenia, które chciałem postawić na Edku ...

Chcę postawić zlecenie ... Proszę czekać ... Wisi i nic nie można zrobić ... Widzę, że wykres idzie w dobrą stronę ... Kur....! ... Proszę czekać ... No connection ... Za chwilę przekroczono limit czasu ... Jebut ... Rekwocisz ... Dupa ...

Chcę postawić zlecenie ... Proszę czekać ... Wisi i nic nie można zrobić ... Widzę, że wykres idzie w dobrą stronę ... Kur....! ... Proszę czekać ... 1 minuta ... Wykresik zawraca ... Proszę czekać nadal ... Jebut ... Zlecenie weszło ... -3 pisiory ... Dupa ...
To na koncie MM ?.
To mnie też wykańcza,zdarzyło mi się kiedyś 25 rekwot pod rząd... :P

Pozdrawiam.

Dodano po 1 minutach:
zz pisze:To mnie też wykańcza,zdarzyło mi się kiedyś 25 rekwot pod rząd... Razz
To nie było w FX PRO..
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
Jekert
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jekert »

By_żyło_się_lepiej pisze:
zz pisze:To na koncie MM ?.
Tak! Muszę mieć MT4 i stąd kopiuję zlecenia na inną platformę z innymi ustawianiami wielkości pozycji itd itd ... Niestety, takie buty ... :mrgreen:
Kopiujesz zlecenia z FxPro do innej platformy. Jak rozumiem w FxPro to konto demo? Możesz mi przesłać na PW logi z MT4?
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Awatar użytkownika
iwan
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: iwan »

raposo pisze:I FxPro wiedziało, że kurs spadnie i "zyskało" te kilka dolców zamiast skoro to był pewniak, walnąć shorta za 25mln EUR... Już nie mam siły się powtarzać Smile.
Nie rob sobie jaj. Nie mowie ze cos ktos wiedzial bo jest to niemozliwe.
Dobrze wiesz o co mi chodzi. Utrudniaja jak moga.
Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.

Awatar użytkownika
pawel2907
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pawel2907 »

ja mam demko FXPRO testowo bo narazie jestem w admiralu na rilu

ale w tym fxpro to jakas porazka na maxa sie dzieje

od jakiegoś czasu non stop zła cena, zła cena, zła cena - chce zamknac pozycje - zła cena. Tak sie nie da trejdowac
Miej nadzieję na najlepsze, ale zawsze bądź gotów na najgorsze.

Awatar użytkownika
Jekert
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jekert »

By_żyło_się_lepiej pisze:
Jekert pisze:Jak rozumiem w FxPro to konto demo?
Real ...
Prześlij mi logi mailem albo na PW. Muszę wskazać konkretne czasy zgłaszając to do FxPro.

Awatar użytkownika
RoLudlum
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: RoLudlum »

Logi chyba nie są potrzebne bo sprawa dotyka wielu jeśli nie większość klientów przynajmniej MM

http://www.forexfactory.com/showthread. ... ost5188598

Pytanie czy są tego świadomi i czy coś z tym robią.

Pozdrawiam
"Unia Europejska uznała apokalipsę 21.12.2012 za niezgodną z dyrektywą Parlamentu Europejskiego."
Deklaracja Niepodległości USA - 1337słów.
Dyrektywa UE o przewozie cukierków karmelkowych 25911 słów

kamea
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: kamea »

Witam, a jak wygląda sprawa ze zleceniami na kontach real na platformie cTrader ?
Osobiście testuje konto demo cTradera i zlecenia wchodzą tam błyskawicznie.
Platforma w/g mnie jest prosta, brakuje jej trochę udogodnień tak jak to jest np. w Ducascopy, może w następnych aktualizacjach programu coś dołożą :)
Koszty transakcji ok. 2 pips. Dlaczego nikt nie pisze jak wygląda handel w FxPro na platformie cTrader ?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

RoLudlum pisze:Pytanie czy są tego świadomi i czy coś z tym robią.
Pisałem już o tym... Tak, prace trwają i na pewno jak zostaną całkowicie zakończone, broker o tym powiadomi lub ja. Na bieżąco informujemy FxPro o tym co się dzieje.
kamea pisze:Dlaczego nikt nie pisze jak wygląda handel w FxPro na platformie cTrader ?
Ponieważ... Wygląda dobrze. Tam nie ma już żadnych problemów z połączeniem.
kamea pisze:Platforma w/g mnie jest prosta, brakuje jej trochę udogodnień tak jak to jest np. w Ducascopy, może w następnych aktualizacjach programu coś dołożą
Zapewniam, że pojawi się w przyszłości sporo funkcjonalnych rozwiązań, które uprzyjemnią handel na cTraderze :).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

casper
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: casper »

raposo pisze: Pisałem już o tym... Tak, prace trwają i na pewno jak zostaną całkowicie zakończone, broker o tym powiadomi lub ja. Na bieżąco informujemy FxPro o tym co się dzieje..
jaaasne....

Ja wczoraj i dziś słyszę jedną i tą samą mantrę na livechat

"pracę zostały zakończone i wszystko już działa poprawnie o czym zostali klienci powiadomieni email 5 grudnia"

"nikt nie zgłaszał problemów i jest pan pierwszy"

więc problem jak

"proszę czekać" w nieskończoność
"przekroczono limit czasu"
"datacenter connecting failed"

jest spowodowany przez moja wersję mt4, komputerem, łączem, a nie problemami technicznymi w fxpro!

ODPOWIEDZ