VinciPro - jazda po bandzie na 10 sekundach
Zaczynając od kwoty 5000 USD przy stopie zwrotu 60% w skali miesiąca po roku będziesz miał jakieś 1,4 mln USD.VinciPro pisze:Grałem stałą stawką 0,1 lota przez cały czas i mimo to mój wynik to ponad 60% zysku w ciągu miesiąca, co chyba nie jest złym wynikiem.
Po dwóch latach prawie 400 mln USD ... i chyba można iść na emeryturę ...

Na tym forum oczywiście są ludzie, którzy dużo lepiej "zamiatają' od Ciebie, ale jak na nowicjusza masz całkiem niezłe rezultaty ...

P.S.
Jakbyś chciał jeszcze na emeryturze coś dorobić to po 3 roku miałbyś jakieś 111 mld USD ...
Ja korzystając z okazji, chciałbym pochwalić się wejściami z 15 sek.
Co prawda Zbyszek twierdzi że "mój" system to już nie system max, jednak ja uważam że 80% zasad pozostało tych samych. Delikatnie się zmieniły średnie.
No i TF minimalnie inny.
Vinci - jeżeli nie życzysz sobie tutaj moich śmieci - zgłoś ten post do moderatora. Zostanie usunięty.
Co prawda Zbyszek twierdzi że "mój" system to już nie system max, jednak ja uważam że 80% zasad pozostało tych samych. Delikatnie się zmieniły średnie.
No i TF minimalnie inny.
Vinci - jeżeli nie życzysz sobie tutaj moich śmieci - zgłoś ten post do moderatora. Zostanie usunięty.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Oj Piotrze,
uwazam, ze nadal grasz systemem max, a to, że dopasowałeś go pod swój sposób tradowania mnie w niczym nie przeszkadza, wrecz uważam, ze działa to na korzyść tego systemu bo wykazuje on w tym momencie dużą elastyczność i możliwość dopasowania indywidualnego pod kazdego przy jednoczesnym zachowaniu zasad
Życzę udanych tradów i wiesz, że w razie wątpliwości zawsze możesz sie ze mna skontaktować
Pozdrawiam
Zbyszek
uwazam, ze nadal grasz systemem max, a to, że dopasowałeś go pod swój sposób tradowania mnie w niczym nie przeszkadza, wrecz uważam, ze działa to na korzyść tego systemu bo wykazuje on w tym momencie dużą elastyczność i możliwość dopasowania indywidualnego pod kazdego przy jednoczesnym zachowaniu zasad

Życzę udanych tradów i wiesz, że w razie wątpliwości zawsze możesz sie ze mna skontaktować
Pozdrawiam
Zbyszek
Naucz się jak działają średnie a wtedy zrozumiesz zachowanie ceny
nie wiem czy ja zle czytam ten wykres, ale czy tam jest pokazany tylko jeden trejd?Cyb pisze:Ja korzystając z okazji, chciałbym pochwalić się wejściami z 15 sek.
No i TF minimalnie inny.