Studia
Hm jest dylemat, bo jeszcze ciut zostało i wyjdzie na to, że robię złą reklamęluki791 pisze:A można wiedzieć jaki kierunek studiowałeś i gdzie?

To największe polskie forum o forexie, tworzone przez praktyków. Fakt, że jest tu też dużo dupereli, kłotni i bzdurnych rozmów z których nic nie wynika ale w tym całym gąszczu postów można znaleźć perełki, które dadzą Ci dużą porcję użytecznej wiedzy.luki791 pisze:O jakich drogach mówisz?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Trochę już na nim siedzę, i właśnie dlatego na tym forum założyłem taki temat:)raposo pisze:Hm jest dylemat, bo jeszcze ciut zostało i wyjdzie na to, że robię złą reklamęluki791 pisze:A można wiedzieć jaki kierunek studiowałeś i gdzie?. Z resztą nie ma to większego znaczenia, bo wiem, że na innych uczelniach jest podobnie.
To największe polskie forum o forexie, tworzone przez praktyków. Fakt, że jest tu też dużo dupereli, kłotni i bzdurnych rozmów z których nic nie wynika ale w tym całym gąszczu postów można znaleźć perełki, które dadzą Ci dużą porcję użytecznej wiedzy.luki791 pisze:O jakich drogach mówisz?
Kłótnie i bzdurne rozmowy mamy za sobą, więc teraz jakaś porcja użytecznej wiedzy:D (oczywiście żartuję)
Na pewno sporo użytkowników stanęło lub staje przed podobnym dylematem? A może się mylę, nie wiem:)
Nie chodzi o sam poziom uczelni. Pisałem to w konkretnym kontekście tego tematu, czyli naukę inwestowania. Jeśli ktoś oczekuje, że jakaś polska uczelnia przygotuje go "od A do Z" do samodzielnego inwestowania na giełdzie czy forexie, jak autor tego wątku napisał to myślę, że się rozczaruje.Archanioł pisze:Nie wiem skąd taka zła opinia o polskich uczelniach? Tak u nas poziom spadł?
Jak ja studiowałem, to nie było się czego wstydzić ...
Innej wiedzy nie biorę tu pod uwagę.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
No akurat nie, bo studiowałem na politechnice.luki791 pisze:Coś związanego z podjętym przez nas tematem może?
Mój kuzyn ma MBA na Oxfordzie, brzmi pięknie i co z tego?
Jeszcze przez to dobrą posadę stracił, bo miał lepsze papiery niż jego zwierzchnik i stanowił potencjalne zagrożenie ...
Moim skromnym zdaniem kończą się czasy, gdzie dyplomy będą miały znaczenie ...
Dodano po 1 minutach:
A tak, z tym się mogę całkowicie zgodzić ...raposo pisze:Nie chodzi o sam poziom uczelni. Pisałem to w konkretnym kontekście tego tematu, czyli naukę inwestowania. Jeśli ktoś oczekuje, że jakaś polska uczelnia przygotuje go "od A do Z" do samodzielnego inwestowania na giełdzie czy forexie, jak autor tego wątku napisał to myślę, że się rozczaruje.
Ale myślisz, że gdzieś za granicą jest lepiej pod tym względem?
Za granicą nie studiowałem i nie znam nikogo kto by studiował na uczelni ekonomicznej więc tego nie wiem ale chcę myśleć, że jest lepiej...Archanioł pisze:Ale myślisz, że gdzieś za granicą jest lepiej pod tym względem

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- SzykownyJac
- Stały bywalec