FxPro (ECN) - wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
9
56%
Poza paroma minusami są ok
5
31%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
2
13%

Liczba głosów: 16

fretka
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: fretka »

ECN śmiga aż miło.
MT4 niestety nie słucha poleceń. Pozycja otwarta, przy próbie ustawienia SL i TP - Transakcja chwilowo nie może być zrealizowana i to samo przy próbie zamknięcia.
Nie posądzam FxPro o złe intencje, ale rzeczywiście strach otwierać zlecenia w realu.

Dodano:

Zamknęłam platformę i otworzyłam ponownie. Dopiero wtedy mogłam zamknąć pozycję. :shock:

Awatar użytkownika
RoLudlum
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: RoLudlum »

iwan pisze: Ale tych pipsow i tak im nie daruje. Bozonarodzeniowi premiarze za cudze pieniadze.
To zrób im na złość i zarób dwa razy więcej ;)
"Unia Europejska uznała apokalipsę 21.12.2012 za niezgodną z dyrektywą Parlamentu Europejskiego."
Deklaracja Niepodległości USA - 1337słów.
Dyrektywa UE o przewozie cukierków karmelkowych 25911 słów

Awatar użytkownika
iwan
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: iwan »

RoLudlum pisze:To zrób im na złość i zarób dwa razy więcej Wink
Tak byloby najprosciej tylko niech mi nie przeszkadzaja bo i bez nich jest ciezko jak cholera.
Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.

jbm8
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: jbm8 »

Przepraszam bardzo, mam ważny komunikat. Od dwóch dni boję się wrzucać zlecenia w realu czy już wszystko jest okay?

ups...
nie doczytałem postu iwana stronę wcześniej :D

Awatar użytkownika
RoLudlum
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: RoLudlum »

aż byłem ciekaw czy rzeczywiście jest tak fatalnie i.......ooooooo jest orgia, zlecenie zamknięte za 5 razem 4 razy przekroczono limit czasu.

Stare konto ( MM ), wszystko zmierza do porządku czy takich sytuacji można się jeszcze spodziewać?
Ostatnio zmieniony 06 gru 2011, 16:27 przez RoLudlum, łącznie zmieniany 1 raz.
"Unia Europejska uznała apokalipsę 21.12.2012 za niezgodną z dyrektywą Parlamentu Europejskiego."
Deklaracja Niepodległości USA - 1337słów.
Dyrektywa UE o przewozie cukierków karmelkowych 25911 słów

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

W momencie jak problem zostanie ostatecznie rozwiązany to jestem pewien, że broker nie omieszka o tym poinformować swoich klientów, a ja dam znać również na tym forum. Nie jest to na rękę ani traderom, ani im i zdają sobie z tego sprawę. W przypadku problemów z połączeniem czy innymi zawsze też można zadzwonić do Trading Roomu i zlecić zamknięcie transakcji tą drogą - numer w poprzednich postach.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
iwan
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: iwan »

tu nie o to chodzi by dzwonic do zamorskich krajów. Tu chodzi o to by czesac kase. A na takim laczu na m1 gdac sie nie da.
konkurencja zaciera rece.

Dodano po 17 godzinach 42 minutach:

Jak tam dzisiaj daje rade nasz broker?
U mnie 2 x przekroczono limit czasu i ostatecznie nie bylo S na edku na wybiciu tak z godzinke temu.
Tak wiec dzis jeszcze nie ugralem na swiatecznego karpia. No ale skoro ja nie zarobilem to ktos nie stracil. A kto?
Jest zajefajnie.
Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.

Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mah1y »

Podczas instalowania nowej platformy MT4 ze strony fxpro.com lub fxpro.pl wyskakuje komunikat o wykryciu wirusa! Czy nowy FXPRO laduje sie automatycznie z wirusami? O co tutaj chodzi?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

iwan pisze:ostatecznie nie bylo S na edku na wybiciu tak z godzinke temu.
I FxPro wiedziało, że kurs spadnie i "zyskało" te kilka dolców zamiast skoro to był pewniak, walnąć shorta za 25mln EUR... Już nie mam siły się powtarzać :).
mah1y pisze:Podczas instalowania nowej platformy MT4 ze strony fxpro.com lub fxpro.pl wyskakuje komunikat o wykryciu wirusa!
Jaki masz program antywirusowy? Mój McAfee i Kaspersky nic takiego nie mówią. Możesz ściągnąć też od nas ze strony z Downloadu jeśli masz obawy do tamtego pliku.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mah1y »

raposo pisze:
mah1y pisze:Podczas instalowania nowej platformy MT4 ze strony fxpro.com lub fxpro.pl wyskakuje komunikat o wykryciu wirusa!
Jaki masz program antywirusowy?
Uzywam AGV. Nie mialem tego komunikatu podczas instalowania starszych wersji MT4. Widzialem rowniez opinie innych ludzi w necie ktorzy wychwycili ze jest informacja o wirusie podczas instalowania, wiec nie jestem jedyny.
Nie ma informacji o wirusie gdy instaluje platforme MT4 innego brokera.

ODPOWIEDZ