VinciPro - jazda po bandzie na 10 sekundach
jakoś nie znalazłemArchanioł pisze:Na youtubie są nawet pełne nagrania ze szkolenia zrobione przez jednego z kursantów ...traper123 pisze:nie wiem dlaczego robicie z tego tajemnice jak można to bez problemu wygooglować

Zicmar, jeśli Twój kursant rzeczywiście zamieścił nagrania ze szkolenia to chyba można to pod jakiś paragraf podciągnąć...
taabimbambom pisze: Zicmar, jeśli Twój kursant rzeczywiście zamieścił nagrania ze szkolenia to chyba można to pod jakiś paragraf podciągnąć...

Więc lepiej w takie rzeczy nie brnąć co nie zmienia faktu że kursant nieładnie się zachował
nie znam warunków w jakich zicmar udziela szkolenie.Ink. pisze:taabimbambom pisze: Zicmar, jeśli Twój kursant rzeczywiście zamieścił nagrania ze szkolenia to chyba można to pod jakiś paragraf podciągnąć...szczególnie że udziela szkoleń bez działalności gospodarczej pobierając za to pieniądze
![]()
Więc lepiej w takie rzeczy nie brnąć co nie zmienia faktu że kursant nieładnie się zachował
Ponawiam pytanie.
Vinci, z tego co się orientuję system max wykorzystuje średnie 20,55,100,144,200.
Dlaczego nie masz ich wszystkich na wykresach?
Kiepskie wytłumaczenie. Na platformie dukasa można dużo przejżyściej wszystko rysować niż w mt4. Zresztą mnie mało obchodzą trade'y. Mnie interesują średnie
Bo nie powiesz mi że na podstawie tych trzech średnich zajmujesz pozycję.
już prędzej mógłbyś używać tych samych średnich, ale na niższym interwale np. 1sec albo 3tickowym ale to co pokazujesz na 10 sekundach to mija się z prawdą.
Takie moje odczucia są jak patrze na te Twoje trejdy.

Bo nie powiesz mi że na podstawie tych trzech średnich zajmujesz pozycję.
już prędzej mógłbyś używać tych samych średnich, ale na niższym interwale np. 1sec albo 3tickowym ale to co pokazujesz na 10 sekundach to mija się z prawdą.
Takie moje odczucia są jak patrze na te Twoje trejdy.
W twoim journalu drogi bimbambom, widziałem średnie i jakoś wcale cię nie interesowały. A było ich ze dwadzieścia co jak widać nie wystarczyło. Pewnie miały nawet zbliżone parametry do tych "zicmarowskich". Pokazywały wyraźny trend spadkowy a ty rysowałeś kolejne LT i wchodziłeś w longi. Chciałem ci o tym napisać ale poprzednią życzliwą osobę zjechałeś więc olałem sprawę. Na forum jest mnóstwo darmowych informacji o średnich - wystarczy poszukać, potem już tylko sprzedać butelki i na real... No chyba , że nie chce się tyle czytać, zalecam w takim wypadku zakup szklanej kuli...
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję