Na razie nie czuję takiej potrzeby no bo w sumie journal prowadzę przecież dla siebie. Ale jak bedę myślał o zarządzaniu np poprzez PAMM no to będzie trzeba o tym pomyśleć.muzyk1989 pisze:Świetne wyniki, fajnie gdybyś podpiął to pod jakiegoś myfxbooka albo coś, żeby mieć pogląd na wyniki
40 zagrań do Miliona
Potwierdzasz moją teorię.relax9 pisze:Ale jest jeszcze lepiej bo testy z małym SL wychodzą bardzo dobrze. Miasiąc listopad dałby z nową strategią zarobić ponad 100%. Wygląda na to, że od przyszłego roku zacznę zagrywać z 10 pip SL. Wygląda to na prawdziwą rakietę.
Połączenie perfekcyjnych wejść+obserwacja wyższych TF w celu dłuższych rajdów= zabójcza mieszanka.
Swoją drogą,ciągniesz twardo do tego miliona czy cel się zmienił?
gram głównie o fale 3, trend wyznaczam na d1, wejscie na h1 (na razie) ale przeniosę się na m5 jeżeli chodzi o samo wejscie. Tak ciągnę do miliona jeżeli uda mi się zmniejszyć sl to może to być celem na przyszly rok.Songo89K pisze:Potwierdzasz moją teorię.relax9 pisze:Ale jest jeszcze lepiej bo testy z małym SL wychodzą bardzo dobrze. Miasiąc listopad dałby z nową strategią zarobić ponad 100%. Wygląda na to, że od przyszłego roku zacznę zagrywać z 10 pip SL. Wygląda to na prawdziwą rakietę.
Połączenie perfekcyjnych wejść+obserwacja wyższych TF w celu dłuższych rajdów= zabójcza mieszanka.
Swoją drogą,ciągniesz twardo do tego miliona czy cel się zmienił?