KISS
Może cierpliwie czeka na warunki. Cierpliwość i dyscyplina, to ważna sprawa.
Obserwuję i powodzenia życzę.
Pozdrawiam.
Proszęęę... jakiś "nowy" to przeczyta i źle zrozumie. To nie jest gra bez SL, tylko z SL=MC. Po prostu inny sposób egzekwowania MM.ako że nie używam stop lossa jest to bardzo ważna kwestia, zawsze ryzykuję 10% swojego kapitału (...) zamierzam otwierać 10 kont

Obserwuję i powodzenia życzę.
Pozdrawiam.
Skoro masz zamiar dokadac na kropkach to powinny byc one narysowane na prawo od chwili obecnej a nie na lewo.Golden Boy pisze:a kolorowe kropki to miejsca w których mam zamiar dokładać do pozycji
Ty wiesz jakie ja mam wejscia pozaznaczane na lewo? Jak chcesz to podesle ci screen z pozaznaczanymi. Trafione same gorki i dolki. Pozaznaczac kolkami, strzalkami czy trojkatami? Do wyboru do koloru. Lewa strona przyjmie wszystko. Gorzej z prawą.
Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.
A tam Iwan, opowiadasz...iwan pisze:Lewa strona przyjmie wszystko. Gorzej z prawą.

U mnie np. rysuje się kropeczka i potem wchodzę przestawiając na BE najszybciej jak się da - raczej wszystkie pipsy z rynku zbieram - co mam po sobie zostawiać niedopałki.

Przepraszam za OT.
Bardzo lubię KISS - ale w wersji MTF.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ral1n pisze:U mnie np. rysuje się kropeczka i potem wchodzę przestawiając na BE najszybciej jak się da - raczej wszystkie pipsy z rynku zbieram - co mam po sobie zostawiać niedopałki. Wink
no za takie kropeczki co sie tak pieknie rysuja to dalbym np buziaka wc -babci .

Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.