Pie
wyznaczanie nie jest takim problemem gorzej z grą wtedy dochodzą emocje dlatego pewnie cały czas szukam kolejnego potwierdzenia
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
Uwierz w to co wiesz i w to co widzisz, kolejne potwierdzenie nic Ci nie da.
Problem jest taki, że boisz się wziąć odpowiedzialność za swoje decyzje (sam to ciągle przechodzę) i szukasz usprawiedliwienia w kolejnych wskaźnikach, nie tędy droga. To tylko moja opinia, bez urazy oczywiście
Problem jest taki, że boisz się wziąć odpowiedzialność za swoje decyzje (sam to ciągle przechodzę) i szukasz usprawiedliwienia w kolejnych wskaźnikach, nie tędy droga. To tylko moja opinia, bez urazy oczywiście

98% czekanie, 1% wejście, 1% wyjście.
- inwestor86
- Pasjonat
Mi nie musisz tego mówić...

Co by tak nie off-topić 2 dzisiejsze skalpy. Łącznie na lekko ponad 20 pipsów.
Zmieniłem ogólnie zarządzanie pozycją i połową wychodzę na przynajmniej +10 resztę puszczam z przesuwanym SL. No i 2 razy mi wystopowało drugą część pozycji.
W wejściach wykorzystuję SD, ale trochę bardziej w stylu ZL. Z nauk Adama wyciągnąłem raczej dla siebie określanie miejsc w których warto myśleć o szukaniu pozycji.

Co by tak nie off-topić 2 dzisiejsze skalpy. Łącznie na lekko ponad 20 pipsów.
Zmieniłem ogólnie zarządzanie pozycją i połową wychodzę na przynajmniej +10 resztę puszczam z przesuwanym SL. No i 2 razy mi wystopowało drugą część pozycji.
W wejściach wykorzystuję SD, ale trochę bardziej w stylu ZL. Z nauk Adama wyciągnąłem raczej dla siebie określanie miejsc w których warto myśleć o szukaniu pozycji.
98% czekanie, 1% wejście, 1% wyjście.
- ikswezsutram
- Stały bywalec
- ikswezsutram
- Stały bywalec