SR & LT

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
ODPOWIEDZ
Mr.T

Post autor: Mr.T »

ridera pisze:Ja lubię forex ,mogę siedzieć 24 h na dobę i dla mnie to przyjemność
to się nazywa overtrading i zawsze się żle kończy choć się wydaje inaczej

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: mandrejk »

Mr.T pisze:
ridera pisze:Ja lubię forex ,mogę siedzieć 24 h na dobę i dla mnie to przyjemność
Zgadzam się w 100% ja to przerobiłem na własnej skórze :) ale są ludzie ,którzy potrafią się z tym ogarnąć, niestety nie znam osobiście takowych...
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

Awatar użytkownika
Mihau
Gaduła
Gaduła

Post autor: Mihau »

ridera pisze:Jakieś ciekawe wejścia z dzisiaj?
Do tej pory nic. Właśnie obserwuję edka i kabla, ponieważ są na ciekawych poziomach.

Cadermo

Post autor: Cadermo »

Mr.T pisze:
Overtrading jest wtedy kiedy człowiek robi za dużo wejść ,a nie jak trader siedzi 24 na dobę :) Wchodzę tylko jak system daje mi sygnał średnio 5-6 na dzień.

Awatar użytkownika
Mihau
Gaduła
Gaduła

Short na edku ze stopem 8 pips. Nie podoba mi się, to że opór został przebity o jeden pkt (dlatego nie wchodziłem od razu przy drugim dobiciu), ale zobaczymy :)

EDIT: przestawione na BE :)

Obrazek

Mr.T

Post autor: Mr.T »

ridera pisze:Overtrading jest wtedy kiedy człowiek robi za dużo wejść ,a nie jak trader siedzi 24 na dobę Wchodzę tylko jak system daje mi sygnał średnio 5-6 na dzień.
nie wydaje mi się ;jedno nie idzie w parze z drugim,ale widocznie nie wiedziałem o tej interpretacji.

Awatar użytkownika
Mihau
Gaduła
Gaduła

Zamknięte na +18 pips.

Obrazek

Awatar użytkownika
Mihau
Gaduła
Gaduła

Long na edku, niestety nie było mnie przed komputerem i nie mogłem wcześniej zamknąć. Zakończone SL na poziomie 9 pips.

Obrazek

Cadermo

Post autor: Cadermo »

Po co Long? Ska jeszcze długo pociągnie :) W dzienniku moim dałem screena ,obczaj :)

Awatar użytkownika
Mihau
Gaduła
Gaduła

Ja nie patrzę tak daleko naprzód ;)
10 minut temu po przebiciu wsparcia ponownie wszedłem w S na edku ze stopem 8- pipsowym. Dam screen jak zamknę pozycję.

Ps: Bardzo ciekawy dziennik ridera. Będę zaglądał :)

ODPOWIEDZ