meta trader-dane osobowe, po co??

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
Jarekk
Gaduła
Gaduła

meta trader-dane osobowe, po co??

Nieprzeczytany post autor: Jarekk »

Witam wszystkich. Ściągnąłem przed chwilą meta trader'a. Mam zamiar pograć na demo na platformie fx salt, ale mam pytanie. W jakim celu są im potrzebne moje dane przy rejestracji?? Adres, numer telefonu (dzwonić do mnie będą z pytaniem jak się czuję?). Nie da się tego ominąć więc z ciekawości pytam się, do czego to jest im potrzebne??

Awatar użytkownika
xpep
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xpep »

przeciez tam mozesz wpisac co chcesz program sam w sobie nie jest w stanie zweryfikowac danych :D

Awatar użytkownika
SzykownyJac
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: SzykownyJac »

jezeli sie rejestrujesz z poziomu mt4 wpisz co tam chcesz

xxxArtur
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: xxxArtur »

Szukają naiwnych a potem sprzedają w paczkach dane osobowe firmą ubezpieczeniowym ;)

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Nie polecam podawać numeru telefonu na kontach demo ,bo potem dzwonią i reklamują :)

mar0100
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: mar0100 »

Ja wpisałem zmyślone dane :D

Jarekk
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jarekk »

Dzięki. Ja też nie mam zamiaru dostawać jakiś telefonów od nich.
Analityk studiujący wykresy to myśliwy, podążającymi za subtelnymi znakami, widocznymi jedynie dla tych, którzy wiedzą, czego szukać.

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

xpep pisze:przeciez tam mozesz wpisac co chcesz program sam w sobie nie jest w stanie zweryfikowac danych Very Happy
jest.. ale mało ktory to robi.. ale nie brakuej brokerow ktrzoy nie otworza dema bez rzsadnych danych.. lbu jesli sa jakos powtarzalne na scieme..
Jesli zalozysz raz demo na trefne dane np. z glupim tel.. i kto bedzie chcail sie skontaktowac i okaze sie ze nie mozna.. nastepengo dema na otworzysz.
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

ODPOWIEDZ