Szkoła Scalpingu
mandrejk dzięki.Ale wiesz co jeszcze nie traiduje tak jak bymtego chciał. Nastawiam się na dużą ilość pipsów przy małym ryzyku.mandrejk pisze:śledząc Twoje posty to zrobiłeś ogromny postęp w ostatnim czasie.
Myślę również o piramidowaniu pozycji, bo jak mamy pozycję dobrze otwartą i trend nam się klaruje to można dokładać kolejne pozycje przy końcach korekt.
Nic innego nie pozostaje trening, trening i szlifowanie przyszłego zawodu, z którego chcę się utrzymywać

Nie, nie jestem po kursie. Ale konsultowałem się dokładnie z 3 traiderami (w całym moim dotychczasowym czasie traidowania), którzy utrzymują się z forex i muszę przyznać że każdy z nich ma różny styl gry od długoterminowego do scalpingu. Dodatkowo analizowałem screeny tutaj zamieszczone dobrze nam znanych traiderów i w ten sposób zacząłem układać swoją wiedzę co widać w moich traidach i screenach jakie tutaj zamieszczałem.grafmax pisze:Mabe Ty jesteś po kursie czy samouk jeśli wolno zapytać?
Nie ukrywam że dużo screenów z tego journala mam ściągniętych na kompa no i tak co 2-3 tydzień je przeglądam

Ważne żeby się nie poddawać (ile ja razy MC na demo zaliczyłem

- RAY of Sunshine
- Gaduła