Strategia z MA na M1
NIe żebym promował grę na podstawie LT ,ale jeśli pykasz na demo to sobie potestuj właśnie Linie Trendu. Kliknij na zakładke WWW w moim profilu i wyskoczy Ci dziennik z dokładnym wytłumaczeniem zasad . Ta metoda opiera się na samym ruchu cen ,żadnych wskaźników . W razie czego służę pomocą .
PS. Też grałem długo na wskaźnikach ,aż w końcu mi się odechciało i zacząłem grać samą ceną
Pozdrawiam
PS. Też grałem długo na wskaźnikach ,aż w końcu mi się odechciało i zacząłem grać samą ceną

Znacznie łatwiej będzie Ci walczyć o przetrwanie jeśli zmniejszysz okres MA. Na trendującym rynku taka średnia może sobie poradzić ale na konsoli bardzo szybko będziesz oddawał kapitał
"Unia Europejska uznała apokalipsę 21.12.2012 za niezgodną z dyrektywą Parlamentu Europejskiego."
Deklaracja Niepodległości USA - 1337słów.
Dyrektywa UE o przewozie cukierków karmelkowych 25911 słów
Deklaracja Niepodległości USA - 1337słów.
Dyrektywa UE o przewozie cukierków karmelkowych 25911 słów
też o tym myślałem, na H4, a nawet na h1 sygnały dają konkretne efekty. M1 to loteria, choć liczyłem że w miarę dobre MM da mi wynik na plus. I faktycznie po miesiącu byłem 15% do przodu, ale te obsuwy po 10-12 % i potem walka o odrobienie to masakra.
Trade what You see, NOT what you expect.
Gram na H4.
Gram na H4.
- Phoenix_phx
- Gaduła
powiem ci ze to dobry wynik, moim zdaniem. Sam mam nizszy DD w dluzszym terminie na poziomie 6-8 % ale moje poczatki byly takie ze DD mialem na pozimie 22 % , skutecznosc mialem 35-40 % i szlo do przodu. co wiecej narzekalem wtedymuzyk1989 pisze:I faktycznie po miesiącu byłem 15% do przodu, ale te obsuwy po 10-12 %

pozdro
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.