Szkolenia - Czy warto?
pozniej skanowanie pitów i wklejanie statementów ... ostatecznym dowodem dla niedowiarka jest jedynie wziecie konta niedowiarka pod opieke i zarabianie za niego - inaczej to na pewno przekret. Nic nie bede nikomu udowadnial na sile - nie chcesz wierzyc twoja sprawa. Ja jestem zadowolony
Miej nadzieję na najlepsze, ale zawsze bądź gotów na najgorsze.
Z której choinki się urwałeś .Pożegnanie z forum.Wielki pasztet a tuTeXs
WIELKI POWRÓT

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
System Mighty Bazza jest prosty i przejrzysty bez "zbędnych pierdół" i dziesiątek wskaźników tylko zaciemniających sytuacje. Konsultacje z nim otwarły mi oczy na rzeczy wręcz fundamentalne i zmieniły moje podejście do tradingu. Podobnie jak wcześniej nauczyłem się wiele od Niemiaszka.
Polecam każdemu szczególnie początkującym skorzystanie ze szkoleń. Ponownie odkrywanie koła może trwać naprawdę długo i sporo kosztować a praktyk taką wiedzę może przekazać w krótkim czasie.
Polecam każdemu szczególnie początkującym skorzystanie ze szkoleń. Ponownie odkrywanie koła może trwać naprawdę długo i sporo kosztować a praktyk taką wiedzę może przekazać w krótkim czasie.
Byłem jednym z niewielu w Polsce którzy kupili bilet na ostatni koncert Michael'a Jackson'a - This is it.
Niemiaszka - to właśnie taki MJ który rozdaje bilety a cena nie gra roli. Zwłaszcza że jest to jeden a nawet jedyny z osób które jeśli coś pokazują to w realu i na kontach gdzie od samego początku grasz za pieniądze - na pieniądze.
Wielu się reklamowało ale żaden na forum nie pisał - gra w realu. Reklamowali siebie i własne umiejętności. Dawali gwarancje że się nauczy każdy ale kiedy prosiłem żeby mi najpierw pokazali a potem zapłacę podwójnie - żaden się nie odważył. Pytanie - czyżby kłamali z gwarancją? Czyżby nie wierzyli sobie? Czy za mało sobie płacicie? I nie chodzi o gest...
To bardzo ciekawe. Teraz tym pseudo "nauczycielom" którzy pisali - najpierw zapłać itd, którzy mówili mi i pisali że tamten jest taki i owaki, okazało się że pierdzielą bzdury.
Niektórzy piszą książki i pierdzielą farmazony.
Ale spośród "TYLU FACHOWCÓW" tylko jeden wskazał wiarygodność i swoją klasę. Tym właśnie jest Grzegorz Niemiec a na forum Niemiaszka.
A reszta niech się kłamliwie i chełpliwie jakże narcystycznie pałują.
I wiecie do kogo z was się zwracam "fachowcy".
Najlepiej proponuję skontaktować się z Niemiaszkiem na skype. Mogę podać na prv więc możecie pisać jeśli nie chce wam się szukać po necie.
Najlepiej sprawdźcie, nie wierzcie - po prostu sprawdźcie.
Niemiaszka - to właśnie taki MJ który rozdaje bilety a cena nie gra roli. Zwłaszcza że jest to jeden a nawet jedyny z osób które jeśli coś pokazują to w realu i na kontach gdzie od samego początku grasz za pieniądze - na pieniądze.
Wielu się reklamowało ale żaden na forum nie pisał - gra w realu. Reklamowali siebie i własne umiejętności. Dawali gwarancje że się nauczy każdy ale kiedy prosiłem żeby mi najpierw pokazali a potem zapłacę podwójnie - żaden się nie odważył. Pytanie - czyżby kłamali z gwarancją? Czyżby nie wierzyli sobie? Czy za mało sobie płacicie? I nie chodzi o gest...
To bardzo ciekawe. Teraz tym pseudo "nauczycielom" którzy pisali - najpierw zapłać itd, którzy mówili mi i pisali że tamten jest taki i owaki, okazało się że pierdzielą bzdury.
Niektórzy piszą książki i pierdzielą farmazony.
Ale spośród "TYLU FACHOWCÓW" tylko jeden wskazał wiarygodność i swoją klasę. Tym właśnie jest Grzegorz Niemiec a na forum Niemiaszka.
A reszta niech się kłamliwie i chełpliwie jakże narcystycznie pałują.
I wiecie do kogo z was się zwracam "fachowcy".
Najlepiej proponuję skontaktować się z Niemiaszkiem na skype. Mogę podać na prv więc możecie pisać jeśli nie chce wam się szukać po necie.
Najlepiej sprawdźcie, nie wierzcie - po prostu sprawdźcie.
Przeczytałem cały wątek,
na płatnego szkoleniowca pewnie się nie nadaję natomiast chętnie i bezpłatnie podzielę się swoimi umiejętnościami. Równie chętnie coś nowego się dowiem.
Służę bezpłatną pomocą chętnemu trejderowi z Krakowa - jedyny warunek to kontakt osobisty - czyli u mnie.
Jeżeli jest ktoś zainteresowany to proszę o kontakt.
Piotrek
na płatnego szkoleniowca pewnie się nie nadaję natomiast chętnie i bezpłatnie podzielę się swoimi umiejętnościami. Równie chętnie coś nowego się dowiem.
Służę bezpłatną pomocą chętnemu trejderowi z Krakowa - jedyny warunek to kontakt osobisty - czyli u mnie.
Jeżeli jest ktoś zainteresowany to proszę o kontakt.
Piotrek
- c_e_r_v_u_s
- Stały bywalec
W zeszłym tygodniu miałem przyjemność spotkać się z Mighty Baz'em face to face
- oczywiście w celu "podszkolenia"
W skali od 1 /najsłabsza/ do 10 /najlepsza/ niestety, ale szkolenie muszę ocenić "tylko" na 9
Przeogromną zaletą było spotkanie indywidualne, gdzie uwaga była poświęcona tylko w moim kierunku.
Krok po kroku omawialiśmy zagadnienia systemu. Zaczęliśmy od zagadnień wydawałoby się błachych, a tak naprawdę mało kto o tym wie. Przed wejściem na wyższy poziom wtajemniczenia następowała pauza gdzie sam pod okiem MB musiałem dane zagadnienie pokazać czy rozumiem. Ewentualne korekty prowadzącego i brnęliśmy dalej. I tak co chwilę ... wytłumaczenie ... pokazanie czy potrafię i dalej i dalej ...
Po powrocie do domu, otwierając laptopa aż się przeraziłem
jeszcze tak zabrudzonego ekranu nie widziałem
chcąc nie chcąc, ale jakiś ujemny punkcik się przyda
Oczywiście, że muszę to uznać jako zaletę szkolenia bo widać, że wiedza nie była przekazana "aby dalej aby dalej i niech spada"
Nie żałuję, że uczestniczyłem w szkoleniu u Mighty Baz'a.
Pozdrawiam
c_e_r_v_u_s'ik

W skali od 1 /najsłabsza/ do 10 /najlepsza/ niestety, ale szkolenie muszę ocenić "tylko" na 9

Przeogromną zaletą było spotkanie indywidualne, gdzie uwaga była poświęcona tylko w moim kierunku.
Krok po kroku omawialiśmy zagadnienia systemu. Zaczęliśmy od zagadnień wydawałoby się błachych, a tak naprawdę mało kto o tym wie. Przed wejściem na wyższy poziom wtajemniczenia następowała pauza gdzie sam pod okiem MB musiałem dane zagadnienie pokazać czy rozumiem. Ewentualne korekty prowadzącego i brnęliśmy dalej. I tak co chwilę ... wytłumaczenie ... pokazanie czy potrafię i dalej i dalej ...

Po powrocie do domu, otwierając laptopa aż się przeraziłem

Nie żałuję, że uczestniczyłem w szkoleniu u Mighty Baz'a.

Pozdrawiam
c_e_r_v_u_s'ik
Czyli co? Trykał paluchem w ekran czy zapluliście?c_e_r_v_u_s pisze:Po powrocie do domu, otwierając laptopa aż się przeraziłemjeszcze tak zabrudzonego ekranu nie widziałem
Świece japońskie: http://forex-nawigator.biz/forum/swiece ... ml#p527248
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
- c_e_r_v_u_s
- Stały bywalec