Szkolenia - Czy warto?

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
pawel2907
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pawel2907 »

pozniej skanowanie pitów i wklejanie statementów ... ostatecznym dowodem dla niedowiarka jest jedynie wziecie konta niedowiarka pod opieke i zarabianie za niego - inaczej to na pewno przekret. Nic nie bede nikomu udowadnial na sile - nie chcesz wierzyc twoja sprawa. Ja jestem zadowolony
Miej nadzieję na najlepsze, ale zawsze bądź gotów na najgorsze.

Awatar użytkownika
TeXs
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: TeXs »

:)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

TeXs
Z której choinki się urwałeś .Pożegnanie z forum.Wielki pasztet a tu
WIELKI POWRÓT

Obrazek
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

cugan pisze:
TeXs
Z której choinki się urwałeś .Pożegnanie z forum.Wielki pasztet a tu
WIELKI POWRÓT
Niestety forum jest jak fx i sekta, nie da się jej ot tak opuścić :)

Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

System Mighty Bazza jest prosty i przejrzysty bez "zbędnych pierdół" i dziesiątek wskaźników tylko zaciemniających sytuacje. Konsultacje z nim otwarły mi oczy na rzeczy wręcz fundamentalne i zmieniły moje podejście do tradingu. Podobnie jak wcześniej nauczyłem się wiele od Niemiaszka.

Polecam każdemu szczególnie początkującym skorzystanie ze szkoleń. Ponownie odkrywanie koła może trwać naprawdę długo i sporo kosztować a praktyk taką wiedzę może przekazać w krótkim czasie.

pawlilimicimited

Nieprzeczytany post autor: pawlilimicimited »

Byłem jednym z niewielu w Polsce którzy kupili bilet na ostatni koncert Michael'a Jackson'a - This is it.
Niemiaszka - to właśnie taki MJ który rozdaje bilety a cena nie gra roli. Zwłaszcza że jest to jeden a nawet jedyny z osób które jeśli coś pokazują to w realu i na kontach gdzie od samego początku grasz za pieniądze - na pieniądze.

Wielu się reklamowało ale żaden na forum nie pisał - gra w realu. Reklamowali siebie i własne umiejętności. Dawali gwarancje że się nauczy każdy ale kiedy prosiłem żeby mi najpierw pokazali a potem zapłacę podwójnie - żaden się nie odważył. Pytanie - czyżby kłamali z gwarancją? Czyżby nie wierzyli sobie? Czy za mało sobie płacicie? I nie chodzi o gest...
To bardzo ciekawe. Teraz tym pseudo "nauczycielom" którzy pisali - najpierw zapłać itd, którzy mówili mi i pisali że tamten jest taki i owaki, okazało się że pierdzielą bzdury.
Niektórzy piszą książki i pierdzielą farmazony.

Ale spośród "TYLU FACHOWCÓW" tylko jeden wskazał wiarygodność i swoją klasę. Tym właśnie jest Grzegorz Niemiec a na forum Niemiaszka.

A reszta niech się kłamliwie i chełpliwie jakże narcystycznie pałują.
I wiecie do kogo z was się zwracam "fachowcy".

Najlepiej proponuję skontaktować się z Niemiaszkiem na skype. Mogę podać na prv więc możecie pisać jeśli nie chce wam się szukać po necie.

Najlepiej sprawdźcie, nie wierzcie - po prostu sprawdźcie.

hipcio
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hipcio »

Przeczytałem cały wątek,
na płatnego szkoleniowca pewnie się nie nadaję natomiast chętnie i bezpłatnie podzielę się swoimi umiejętnościami. Równie chętnie coś nowego się dowiem.
Służę bezpłatną pomocą chętnemu trejderowi z Krakowa - jedyny warunek to kontakt osobisty - czyli u mnie.
Jeżeli jest ktoś zainteresowany to proszę o kontakt.

Piotrek

Awatar użytkownika
c_e_r_v_u_s
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: c_e_r_v_u_s »

W zeszłym tygodniu miałem przyjemność spotkać się z Mighty Baz'em face to face :) - oczywiście w celu "podszkolenia"

W skali od 1 /najsłabsza/ do 10 /najlepsza/ niestety, ale szkolenie muszę ocenić "tylko" na 9 :roll:

Przeogromną zaletą było spotkanie indywidualne, gdzie uwaga była poświęcona tylko w moim kierunku.
Krok po kroku omawialiśmy zagadnienia systemu. Zaczęliśmy od zagadnień wydawałoby się błachych, a tak naprawdę mało kto o tym wie. Przed wejściem na wyższy poziom wtajemniczenia następowała pauza gdzie sam pod okiem MB musiałem dane zagadnienie pokazać czy rozumiem. Ewentualne korekty prowadzącego i brnęliśmy dalej. I tak co chwilę ... wytłumaczenie ... pokazanie czy potrafię i dalej i dalej ... :D

Po powrocie do domu, otwierając laptopa aż się przeraziłem :shock: jeszcze tak zabrudzonego ekranu nie widziałem :shock: chcąc nie chcąc, ale jakiś ujemny punkcik się przyda :P Oczywiście, że muszę to uznać jako zaletę szkolenia bo widać, że wiedza nie była przekazana "aby dalej aby dalej i niech spada" :D

Nie żałuję, że uczestniczyłem w szkoleniu u Mighty Baz'a. :D

Pozdrawiam
c_e_r_v_u_s'ik

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

c_e_r_v_u_s pisze:Po powrocie do domu, otwierając laptopa aż się przeraziłem :shock: jeszcze tak zabrudzonego ekranu nie widziałem
Czyli co? Trykał paluchem w ekran czy zapluliście?

Awatar użytkownika
c_e_r_v_u_s
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: c_e_r_v_u_s »

Wirus pisze:
Czyli co? Trykał paluchem w ekran czy zapluliście?[/quote]

trykał :P

ODPOWIEDZ