Basketmat - bardzo subiektywnie

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
ka7
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ka7 »

nie bylo zadnego powodu zeby usowac moj post, byl tam link do ogolnie dostepnej piosenki na youtube, a to komu ja zadedykowalem;) dobitnie podkreslilem, ze jest sprawa otwarta, jesli ktos poczulby sie tym postem urazony to wystawilby tylko sobie swiadectwo, chyba ze autor watku wyrazil chec, aby ten post usunac, jesli tak bylo to oka 8)
Trzeba określić cele I zrobić to mądrze,To do czego dążę to sława i pieniądze,Chce mieć tak jak książę:Posiadłość i pałac,Własną podobiznę w skałach,Tak jak prezydenci w Stanach ,Spędzać życie na muzyce i niekończących balach,

Awatar użytkownika
seb23mj
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: seb23mj »

cześć Basketmat,

widzę, że masz już troszke doświadczenia z SD więc proszę Cię o komentarz (bądź czytelnika tego journala)do sreena którego zamieszczam poniżej(basketmat mam nadzieję że sie nie obrazisz za zaśmiecanie :D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"ponosiłem porażkę za porażką-to dlatego odniosłem sukces" Michael Jordan

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

jest to poziom Sd ale wyznaczony jak SR :p tak to mniej wiecej powinno byglądać, z reguły trzymamy sie szczytu jako gornej granicy poziomu ale wszystko zależy od analizy i doświadczenia

Awatar użytkownika
seb23mj
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: seb23mj »

mam nadzieje że nie zaśmiecam wątku kolejny screen z zapytaniem o SD
"ponosiłem porażkę za porażką-to dlatego odniosłem sukces" Michael Jordan

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

NIe :p

To jest zwykła linia s/r, pate stron wcześniej w tym wątku ładnie jest wyjaśnione czym te linie/metody wyznaczania sie różnią

Awatar użytkownika
basketmat
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: basketmat »

Robisz ten sam błąd co ja na początku z wyznaczaniem S/D. To znaczy bierzesz poziomy już przebite. Poszukaj parę stron wcześniej posta polaczq, gdzie dogłębnie wytłumaczył istotę tego wszystkiego w trzech screenach. Poziom może ewentualnie się przeistoczyć w odwrotny, ale to nie w proporcjach 1:1. Raz PRZEBITY poziom powinien zostać skasowany. Co innego gdy jest odbity, wtedy jest możliwość odbicia po raz 2.
Pozdrawiam

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Czy autor dziennika pokaże jakieś nowe wejścia? 8)

ODPOWIEDZ