ZASADNICZE DZIALANIE HUZARA

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

huzar76 pisze:jak i ciagu....
No tak, dobry ciąg to podstawa.:)
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Awatar użytkownika
huzar76
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: huzar76 »

jasonbourne pisze: dobry ciąg to podstawa.
dobre....dobre...

Puki co dzisiejszy dzien to odpoczynek po wczorajszym rajdzie wiec nic nie stracilem bedac w pracy. Moze cos delikatnie jeszcze wezme jak cena sie ulozy w cos znajomego.

Dzisejszy dzien sprzyja przczajce i jest wspanialym dniem na cwiczenie " niehandlowania"
Kazdy zawodowy kramarz pyta: A co jak z tego bede mial ? Zakrres ruchu z sesji azjatyckiej i sesji europejskiej nie przekracza 60 pipek. Co z tego dal bym rade wziasc ? 20-30 pipek i odejme jeszcze poslizg to mam 10-20 pipek. Ryzyko moje.
Wiec przyczajka, bo nbigdy niewiadomo. Poczekamy az zwierz wyjdzie z knieji. Ustawiam sie na wybicie z tego zbiorowiska swiec..
... zawsze mozna zarobic, jesli mam czym obrocic...
... zrob przysluge sobie i swoim najblizszym-wchodz z kierunkiem ..

Awatar użytkownika
huzar76
Gaduła
Gaduła

Bylo i wybicie i powrot, a nastepnie wybicie wyzej i powrot nizej. Bylem tam i osiagnelem jedynie straty. caly wczorajszy utarg posssszzzeeedl ! No i na co mi to bylo? Nalezalo przestac po tych 3 stratach. Niestety. Pocieszm sie tym ze wciaz jestem grubo ponad plan i postaram sie tym razem zapamietac bledy jakie zrobilem i na spokojnie, wyeliminowac je w trakcie dzialania.

Zauawazylem ze ponownie bedac "o wlos" od Celu zaczelem na sile wchodzic co kosztowalo wiele. O ile prosciej bylo by poczekac.

Awatar użytkownika
huzar76
Gaduła
Gaduła

Dzisiejszy dzien oceniam jako udany. Z rachunkiem do przodu. Pierwsza czesc uciekla, w srodkowej mialem zysk wymieszany ze strata, ale ostatecznie cos tam do przodu. Jednakze wciaz ponizej tego co juz bylo w zeszlym tygodniu. Najwazniejsze to okielznac emocje i czekac na te jeda chwile, ale to postaram sie grac juz jutro.

Awatar użytkownika
huzar76
Gaduła
Gaduła

Dzisiejszy dzie zakonczyl sie po kilkunastu minutach sesji londynskiej. Tyle wystarczylo by zarobic. Starczy raczej na dzisiaj. Jako ze to wiekopomna chwila podaje stan konta 1813.90£. Wiekopomna gdyz 300£ kryje wszelkie koszta dzialalnosci. Szerszy opis na mym www . Jak to kiedys kerimb pisal

Daz Bor wszystkim

Awatar użytkownika
huzar76
Gaduła
Gaduła

Oj dzialo sie dzisiaj , dzialo. Generalnie do przodu. Bylo 6 na minus i 7 na plus cale 10 za duzo. Tak to juz jest kiedy czlek chce za duzo.

Awatar użytkownika
huzar76
Gaduła
Gaduła

Fatalny dzien. To co sie stalo to po duzej stracie powstalej z bledyu literowego stracilem grunt pod nogami i poplynelem w kilkunastu blednych wejsciach ponad 350£ . Stan na teraz1690£.

Awatar użytkownika
huzar76
Gaduła
Gaduła

Kolejne fatalne 2 dni. Dochodzac do siebie poplynelem jeszcze dalej Stan 1375£.
Mamy teraz zawezajacy sie boczniak na 4gdz. wiec coraz trudniej o latwy grosz. Pocieszajace jest to ze tym razem wszystko dzieje sie swiadomie i pod pewnego rodzaju swiadomoscia bledu. Mam zamiar delikatnie doczekac do wybicia z tej konsoli i wowczas moneta sie odwroci. Poki copostaram sie sprzedac wyzej kupic nizej...

ODPOWIEDZ