System Max Zicmara by Ya_dunno

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
ya_dunno
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ya_dunno »

naprawde szkoda juz cokolwiek pisac.....kolejny cybertwardziel....ja sie poddaje ...chwilowo...
Obrazek

VinciPro
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: VinciPro »

Good Will Hunting pisze:Raz jeszcze powodzenia w przewalaniu kolejnych depozytów
:ban:
Uniwersytet Spekulacji - szkolenia GPW i FX

Awatar użytkownika
ya_dunno
Gaduła
Gaduła

VinciPro pisze:
Good Will Hunting pisze:Raz jeszcze powodzenia w przewalaniu kolejnych depozytów
:ban:
popieram :ban:
Obrazek

Awatar użytkownika
basketmat
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: basketmat »

On ortografii, a ty interpunkcji :twisted:
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

A ja wam muszę powiedzieć że cenie cięty język GWH. W interesie każdego kto chce zarabiać powinno być pozbycie się złudzeń wobec samego siebie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Vanguard
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Vanguard »

gdyby GWH to nie byl GWH to bym mu przyznal racje. ale akurat on nie wzbudza zaufania po swoich czerwcowych publikacjach. ma racje punktujac bledy, ale robiac to na zasadzie JA TO COS WY TO NIC nie zdobedzie popularnosci. a chyba o to mu chodzi bo z pewnoscia nie o pomoc czy vinciemu czy yadunno. pomaga sie chyba nieco inaczej...

tak czy siak zycze powodzenia yadunno, chyba wie gdzie popelnia bledy i tylko od niego zalezy czy bedzie staral sie je eliminowac.

zawsze z takich journali mozna wyciagnac wnioski -
pierwszy to do czego prowadzi gra bez stopa. drugi - ze nawet dobra strategia moze wyzerowac konto.

a teraz wracam do meczu :)
Nie wierz w trendy.

Awatar użytkownika
Damfry
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damfry »

Little Scalper pisze:
Good Will Hunting pisze:Przyznam szczerze że sam już nie wiem po co to ciągnę. Chyba tylko dlatego że czekam aż puszczą Ci nerwy, obrazisz mnie, a ja to zaraportuje.
TO JEST ŻAŁOSNE
Patrze na to z boku i przyznam, że niedobrze mi się robi jak czytam coś takiego...
Z onetu się urwałeś GWH?

BTW. Ya_duno, nie chce nic mówic, ale jeśli zakładasz dziennik i chcesz coś w nim na prawdę pokazać, to nie rób więcej takiej fuszerki.... Może to tylko moje odczucie, ale fakt posiadania dziennika zwyczajnie Cię przerósł, bo każdy patrzył...
W gruncie rzeczy publiczny dziennik, to cholerne obciążenie psychiki i możesz sobie sprawy z tego nie zdawać, że sporo błędów popełnisz tylko z faktu jego posiadania. Polecam przemyślenie sprawy i powodzenia życze.

Awatar użytkownika
ya_dunno
Gaduła
Gaduła

BTW. Ya_duno, nie chce nic mówic, ale jeśli zakładasz dziennik i chcesz coś w nim na prawdę pokazać, to nie rób więcej takiej fuszerki.... Może to tylko moje odczucie, ale fakt posiadania dziennika zwyczajnie Cię przerósł, bo każdy patrzył...
W gruncie rzeczy publiczny dziennik, to cholerne obciążenie psychiki i możesz sobie sprawy z tego nie zdawać, że sporo błędów popełnisz tylko z faktu jego posiadania. Polecam przemyślenie sprawy i powodzenia życze.

dziennik chcialem zalozyc i prowadzic ale w miedzyczsie wyskoczylo zbyt duzo innych prywatnych spraw wiec troche to zaniedbalem,w tym tygodni prawdopodobnie rusze znowu do ataku....
Obrazek

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

Zauważyłem pewną dziwną zależność na tym forum.
Jak komuś idzie - większość go atakuje - kilku się przymila, liczy na pomoc itp itd.
Jak komuś nie idzie - większość go broni - kilku krytykuje.

W zasadzie nie wiem z czego to wynika. Solidarność osób razem łączących się w żałobie straty kolejnego depo? nie wiem;/

Taki tam bonus z życia wzięte. W momencie wystartowania dziennika - zastanawialiśmy się ze znajomymi po ilu dniach kolega ya_dunno wyzeruje depo.
Każdy niestety był w błędzie - obstawialiśmy od 3dni do tygodnia;/ Progres jest nie poddawaj się ya_dunno.

Songo89K
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Songo89K »

Widzę,że jak w temacie jest nazwa "system Max" to dziennik musi być ciekawy :lol:

Powiem tak,może faktycznie posty GWH brzmią jak brzmią,ale do momentu kiedy autor nie zaczął go obrażać,czy pisał głupoty?
Skoro w pierwszym poscie GWH pisze ,stosuj SL bo ZNOWU popłyniesz,nie minęło chyba kilka dni i MC,to nie rozumiem dlaczego to GWH jest młotkiem?

Wiem po sobie że ciężko jest zastosować do czyichś rad,ale zazwyczaj jest tak:
moje magiczne sposoby nic nie dają,trace sporo kasy,myślę sobie,a co m izależy,posłucham ich/jego i co? trading jest kompletnie inny.

Ja ataki GWH odbieram tak,kolejny user "prezentuje" system max,jakby nie patrzeć nie jest to żadna reklama,prędzej ANTYreklama-może GWH ma zbyt duży szacunek do tego systemu,szkolącego żeby oglądać takie rzeczy,tym bardziej że jaka kolwiek rada jest odbierana w sposób jaki widzimy.

GWH odpuść,skoro Twoje rady,w taki czy w inny sposób nie są mile widziane,to daj spokój.
Wątek będzie bardziej przejrzysty,a autor jakoś sobie prawdopodobnie poradzi.

Ya_dunno system max pewnie ma jakieś zasady wyjscia z pozycji,SL itd.
tak wiec dyscypliny życzę,bo bez tego ciężko sprawdzić czy się jest na dobrej drodze,czy to kwestia czasu aż się wykończysz.
Powodzenia i więcej spokoju Panowie :)

ODPOWIEDZ