System Max Zicmara by Ya_dunno

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Archanioł
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Archanioł »

Good Will Hunting pisze:Kiedy jest się niezłym można mówić co się myśli nie bacząc na to kto się obrazi i kto co sobie o Tobie pomyśli.
Życie uczy pokory każdego ... może nawet bardziej dotkliwie tych "niezłych" ...

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

Wpisuje się ponieważ chciałem przede wszystkim podziękować moderacji za szybką reakcję na zaraportowane przeze mnie posty . Zgodnie z radą kolegi skco zostawiam ten dziennik i jego autora w spokoju. Niech sobie dalej wykańcza realne bądź nie depozyty i mają za "młotków" każdego dla kogo ich pokrętna filozofia i podejście to prosta, a zarazem dość szybka, droga do bankructwa giełdowego.

Kończąc pragnę dorzucić zainteresowanym jedną z prywatnych wiadomości które użytkownika ya_dunno całkiem niedawno do mnie wysłał. Myślę że są w niej zawarte wszystkie te rzeczy, o których kolega nie chcę teraz mówić i do których nie chcę się przyznać.
widzisz tu nie chodzi o sl,ma problemz nieotwarta pozycja,zawsze jakas musi byc,to sie chyba nazywa granie na sile ,psychologia odgrywa tutaj b duza role,musze nadtym poracowac,pozdro
Życzę wielu sukcesów na giełdzie i jednocześnie odradzam pójście do kina na "Baby są jakieś inne.." - straszna nuda.

Pozdrawiam.

---
Archanioł pisze:
Good Will Hunting pisze:Kończąc pragnę dorzucić zainteresowanym jedną z prywatnych wiadomości które użytkownika ya_dunno całkiem niedawno do mnie wysłał.
To nie ładnie publikować prywatne wiadomości bez zgody autora, nie sądzisz?
Jak sama nazwa wskazuje są PRYWATNE ...
Mylisz pojęcia kolego. Wiadomość jest do mnie i mogę z nią zrobić co mi się tylko podoba. Nie wolno mi jedynie edytować publikowanej wiadomości czy czegoś w niej zmieniać. Zresztą za bardzo odbiegamy od tematu. Jeśli tego nie rozumiesz to zawsze możesz poczytać w google czy gdzieś tam.
Ostatnio zmieniony 29 paź 2011, 00:07 przez Good Will Hunting, łącznie zmieniany 1 raz.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

Awatar użytkownika
Archanioł
Gaduła
Gaduła

Good Will Hunting pisze:Kończąc pragnę dorzucić zainteresowanym jedną z prywatnych wiadomości które użytkownika ya_dunno całkiem niedawno do mnie wysłał.
To nie ładnie publikować prywatne wiadomości bez zgody autora, nie sądzisz?
Jak sama nazwa wskazuje są PRYWATNE ...

jbm8
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: jbm8 »

^^^ hehe , no nie wierzę po prostu :lol: :lol: :lol:

wiem, że nie na temat, ale nie mogłem się powstrzymać i nie chcę też ostrzeżenia kolejnego za spam, dlatego można usunąć mój wpis, wyrażam zgodę. Aha, pozdro i fajny dziennik, będę kibicował w drodze do $$$$$$$, Ya_dunno 8)

Awatar użytkownika
Archanioł
Gaduła
Gaduła

Good Will Hunting pisze:Mylisz pojęcia kolego. Wiadomość jest do mnie i mogę z nią zrobić co mi się tylko podoba. Nie wolno mi jedynie edytować publikowanej wiadomości czy czegoś w niej zmieniać. Zresztą za bardzo odbiegamy od tematu. Jeśli tego nie rozumiesz to zawsze możesz poczytać w google czy gdzieś tam.
Heh, no właśnie. Wiadomość jest do Ciebie, czy raczej dla Ciebie, a nie dla ogółu.
Gdyby autor chciał, aby była dostępna dla wszystkich, to opublikowałby ją na forum, a nie wysyłał jako PW.
Pomyśl trochę zanim użyjesz google czy czegoś tam ...
Ostatnio zmieniony 29 paź 2011, 00:11 przez Archanioł, łącznie zmieniany 2 razy.

jbm8
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: jbm8 »

Nie ma sensu naprawdę się wykręcać, wydaje mi się że kolega autor nie wyraził zgodny na publikowanie PW( PRYWATNYCH !) wiadomości w eter, może się mylę ? ( hehe) jak tak proszę o naprostowanie mnie i sam zaraportuje swojego posta, choć to takie konfidenckie, te całe donosy......

8)

ps. przepraszam, ale razi mnie kiedy ktoś na kogoś donosi, tak się wychowałem. Zresztą, nie będę za to przepraszać.

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Jeszcze jedno spostrzeżenie, wczoraj nie zwróciłem na to uwagi ale kolego ya_dunno coś mi się wydaje że znajomość angielskiego stoi u Ciebie na podobnym poziomie co znajomość rynku. Czyli coś tam dzwoni ale nie wiadomo w którym kościele, bo jeśli przydomek sceniczny - "Mc Hummer" miał być odniesieniem do "młotka" to muszę Cię zmartwić bo Hummer to samochód, a hammer to młotek.

Życzę powodzenia w przewalaniu kolejnych depozytów, może będzie chociaż śmiesznie :lol:

----
dajcie spokoj on ma 18 lat,, skonczyl o ile wiem nie dawno szkole srednia, a jak maly szczeniak bullteriera na ulicy na was szczeka to go kopiecie??
Myślę, że nie, to w końcu bullterier. Zgłoszenie zostało przyjęte.
Ostatnio zmieniony 30 paź 2011, 10:42 przez Good Will Hunting, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ka7
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ka7 »

dajcie spokoj on ma 18 lat,, skonczyl o ile wiem nie dawno szkole srednia, a jak maly szczeniak bullteriera na ulicy na was szczeka to go kopiecie??
Trzeba określić cele I zrobić to mądrze,To do czego dążę to sława i pieniądze,Chce mieć tak jak książę:Posiadłość i pałac,Własną podobiznę w skałach,Tak jak prezydenci w Stanach ,Spędzać życie na muzyce i niekończących balach,

Awatar użytkownika
ya_dunno
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ya_dunno »

Good Will Hunting pisze:Życzę powodzenia w przewalaniu kolejnych depozytów, może będzie chociaż śmiesznie Laughing
jakim jestes typem czlowieka jesli ciesza cie cudze niepowodzenia?

pozatym stac mnie na przewalanie takich pieniedzy o jakich mozez tylko sobie pomazyc,chyba ze cie zasponsoruje bogaty tatus ,tak jak to bylo dotej pory....
Obrazek

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

:lol:

Nie dość, że czytać nie umiesz to jeszcze z pisaniem masz problemy. Serio skończmy tę żenującą dyskusję kolego, bo wszystko to schodzi na poziom na którym nie muszę Cię nawet pogrążać. Ty robisz to już za mnie. Przyznam szczerze że sam już nie wiem po co to ciągnę. Chyba tylko dlatego że czekam aż puszczą Ci nerwy, obrazisz mnie, a ja to zaraportuje.

Nie wiem czy znasz takie powiedzenie kolego ale gentelmeni nie dyskutują o pieniądzach. Wydaje mi się że w tym przypadku "nie na miejscu" byłoby rozmawianie o pieniądzach z giełdy z dwóch powodów: raz że tak jak wspomniałem to nie elegancko, a dwa że ty nie masz pieniędzy z giełdy. Ty na giełdzie tylko marnujesz pieniądze i jeśli dalej będzie odbywać się to w takim tempie to każdy kto nie jest na minusie będzie mieć więcej od Ciebie :wink:

A i sugeruję przysiąść z dzieckiem nad elementarzem i pouczyć się przy okazji trochę ortografii. Pomarzyć drogi kolego piszę się tak.

Raz jeszcze powodzenia w przewalaniu kolejnych depozytów :lol:

ODPOWIEDZ