Zapraszam do inwestycji w ramach systemu PAMM

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
matka
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: matka »

Archanioł pisze:oferta jest nieaktualna
Archanioł jeśli miałeś szczere intencje, to po jaką cholerę wdawałeś się w tą głupią dyskusje? Nie lepiej było się zastanowić i przyznać w jakiś takich normalnych słowach że faktycznie coś można by w ofercie poprawić? Czy ja Ci w tych PW coś wypominałem? Grzecznie podziękowałem i wyjaśniłem dlaczego. Temat proponuję zostawić, żeby nie tracić czasu następnym razem. I tak nie wiadomo kto to jest Archanioł, skąd przyszedł i po co.
Obrazek
Unfortunately, more to come

Awatar użytkownika
Archanioł
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Archanioł »

matka pisze:Archanioł jeśli miałeś szczere intencje, to po jaką cholerę wdawałeś się w tą głupią dyskusje?
No przecież Ty zacząłeś, że jakąś rasistowską wiązankę Ci rzuciłem ...
Że Cię nazwałem rodakiem? O to chodziło?
Nawet jak nie jesteś Polakiem to czy to takie ubliżające dla Ciebie było, że się pomyliłem i tak nazwałem?

Dodano po 6 minutach:
matka pisze:I tak nie wiadomo kto to jest Archanioł, skąd przyszedł i po co.
No jak to nie wiadomo. Przyszedł po to, aby matkę pozbawić jej ostatnich 500 USD. Chyba nikt nie ma wątpliwości ...

Dobra ja już mam dość tej dyskusji, bo zabrała mi już ona kilkadziesiąt godzin ...

Z mojej strony EOT.
Jeśli temat zostanie to proszę o usunięcie pierwszego posta, aby nikt już do mnie nie pisał w sprawie PAMM na PW.

Awatar użytkownika
matka
Pasjonat
Pasjonat

Nie kolego, chodzi mi o to że wszelkie negatywne z Twojego punktu widzenia działania przypisujesz konkretnej narodowości jak by były jej główną cechą. Tak jak byś napisał, że każdy jej przedstawiciel jest zły z tego wyłącznie powodu, że jest przedstawicielem tej narodowości. W cywilizowanym świecie za takie zachowanie jest co najmniej kilkanaście godzin sprzątania parku za free. Napisałem o tym, żeby oszczędzić niepotrzebnych przykrości bardziej wrażliwym.

Edit:

Heh, obrażalski ;) Dam Ci przykład: jak byś się poczuł kupując w sklepie kanapkę, która ma naklejoną cenę $1 a sprzedawca przy kasie Cie pyta "a mogę sobie sam wybrać z Twojego portfela trochę więcej?". Odpowiadasz "nie za bardzo" a on na to "heh, wiem jaki masz paszport i to było wiadome od początku, że ktoś z takim paszportem zamiast się podzielić woli sobie zostawić". Tak niestety sprawa wygląda z mojego punktu widzenia.
Obrazek

Awatar użytkownika
xpep
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xpep »

ja mam konto pamm i dobrze mi idzie, czy ja kogos tu naganiam zeby u mnie gral? nie kapital sam sie pcha :wink:

zicmar
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zicmar »

Wiesz, sympatyczny Matko cały problem polega na tym, ze jestes niestety bezczelnym i zakłamanym hipokrytą. W moim przypadku, jezdziłes po mnie jak po.... a w międzyczasie negocjowałeś z moim programistą cene odkupienia EA, oczywiscie poza moimi plecami. W momencie, kiedy programista odmówił zasłaniając sie lojalnoscią, rozpocząłeś totalna nagonke na mnie. Wiem, że jestes tak bezczelny, że zaprzeczysz temu, ale uważaj w tym wypadku bo tez przedstawię pewne screeny. I teraz patrząc na ten przykład kolegi Archanioła, czy Kolego Archanioł nie dostałeś zakamuflowanej propozycji współpracy ze strony kolegi Matki? Dla mnie ten sam schemat, typowa zagrywka mafijna, propozycja nie do odrzucenia.......... :wink:
W sumie jest to fajna sprawa, podczepic sie pod kazdy wartosciowy projekt a jak nie to to gnoimy....., prawda?
Zastanów sie 10x zanim coś napiszesz........
Pozdrawiam
Zicmar
Naucz się jak działają średnie a wtedy zrozumiesz zachowanie ceny

Awatar użytkownika
matka
Pasjonat
Pasjonat

zicmar pisze:ale uważaj w tym wypadku bo tez przedstawię pewne screeny.
Drogi Zbyszku, nieco odwróciłeś chronologię i przekręciłeś fakty ale zachęcam Cię do przedstawienia screenów, zapewniam że będzie ciekawie ;) Zachęcam Cię również nie po raz pierwszy do dyskusji bez inwektyw, fajniej się wtedy rozmawia. Dlaczego piszesz o tym w tym wątku?
Obrazek

Awatar użytkownika
Ciekawy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Ciekawy »

matka pisze:Drogi Zbyszku, nieco odwróciłeś chronologię i przekręciłeś fakty
gdyby to było pierwszy raz.... mnie też nieraz nazwał złodzejem systemów (po prostym pytaniu o skuteczność) więc niespodziewaj się konkretów - ten typ tak ma. Kłamie, kręci, oczernia bez przedstawiania argumentów...

Pozdrawiam ;)

zicmar
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zicmar »

Nie odwróciłem chronologii ani nie przekreciłem faktów, natomiast zwróciłem uwage, że dziwnym trafem jesteś we wszystkich watkach komercyjnych głównym oportunistą i robisz za Amie Zbawienia, czy Cie ktos prosi o to czy nie, kłamiesz przy tym niesamowicie i rżniesz wielkiego znawce tematu, na mój temat tez sie wypowiadałeś bardzo nieciekawie, nie chce mi sie szukać, ale coś w stylu " jak taki gosciu jak Zicmar mógł cokolwiek wymyslić " a w tym samym czasie prosiłes programistę o zrobienie testów na Duksie , de facto, potzrebujesz ich jeszcze? bo zostały zrobione. No więc skoro taki " ktoś " jak ja nic sensownego nie jest w stanie wymysleć i całość jest wielką utopią to po co Ci człowieku te testy?
Co ciekawe ( dziwne skojarzenia mam od razu przy tym słowie ) ani razu nie próbowałeś ze mna rozmawiać na temat tego EA, wszystko robiłeś za moimi plecami, kusząc młodego człowieka jakimiś kwestiami finansowymi, no więc pytanie? Kim Ty k... jesteś? Wielkim cwaniakiem, hieną, czy moze agentem Mossadu?
Z pewnością do uczciwości Ci daleko, bo ja byc może jestem chamem z niewyparzona gębą i obrażam wszystkich naokoło ale nie jestem dwulicowym cwaniakiem i zakłamanym hipokryta.
A dlaczego w tym watku?
Bo po raz kolejny drogi kolego kogoś gnoisz zasłaniając sie dobrem ogólu
Pozdrawiam
Zicmar
Naucz się jak działają średnie a wtedy zrozumiesz zachowanie ceny

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Archanioł pisze:Jeśli temat zostanie to proszę o usunięcie pierwszego posta, aby nikt już do mnie nie pisał w sprawie PAMM na PW.
Zamykam
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Tig3r »

Na prośbę autora wątek zostaje otwarty
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..

ODPOWIEDZ