EA z 50% skuteczności?

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Zurek14
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Zurek14 »

Szczerze wydaje mi się że pomysł stary jak świat. Niestety mam 99,9% pewności że jest to skazane na porażke.

Oczywiscie przez bardzo długi okres nawet kilku lat moze przynosic to zyski ale w koncu trafi sie czarna seria (niewiadomo kiedy i niewiadomo skąd) która zniszczy konto przez ten sposób zarządzania wielkoscią pozycji.

Sam długo się z tym męczyłem i wierzyłem ze sie uda, ale nie zdarzyło sie by przy naprawde duzej ilosci EA nie trafiła sie własnie taka czarna seria na przestrzeni lat (robie tylko dlugie testy kilku letnie, krotkie nigdy mnie nie interesuja). Zostalem tylko przy niewielkim wzroscie aby pokrywało tylko naprawde mala czesc strat.

Oczywiscie jak bawisz sie na koncie demo to nie przeszkadza Ci ze grasz pozycja w wielkosci zalozmy 10 lot po to by w ogolnym rozrachunku (jednej progresji jesli wiadomo o co chodzi;p, czyli serii porazek po ktorej nastepuje zaliczenie TP) by być do przodu np. 10 $, ale uwierz że na realu mozna dostać zawału. Nie warte stresu :D

Podsumowując strata czasu, ale zeby nie było trzymam kciuki i mozliwe że uda Ci się coś co mi sie "niestety" nie udało :)

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
siersciuch
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: siersciuch »

mam takie EA w jurnalu ale, spread przyciąga wygres do dołu
jeżeli będziesz uparty, prawdopodobnie częściej odniesiesz sukces, niż doznasz porażki.

Awatar użytkownika
Vilde
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Vilde »

tylko że tam masz trochę więcej stratnych pod rząd niż 5

Awatar użytkownika
siersciuch
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: siersciuch »

no skutecznosc 50%, moze to byc 100 przegranych i 100 wygranych pod rząd i dalej bedzie 50%
jeżeli będziesz uparty, prawdopodobnie częściej odniesiesz sukces, niż doznasz porażki.

Awatar użytkownika
Vilde
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Vilde »

ale kolega profession chce pod to dodać martyngał, więc stratnych pozycji pod rząd nie może być zbyt dużo

ODPOWIEDZ