dokladnie ,kilka srednich na wykresie to wszystko co powinno wystarczyc do zarabiania ..Ink. pisze:Ciekawe jak będzie szło z tymi średnimi, najprostrze strategie zasze były najlepsze więc widze potencjał
System Max Zicmara by Ya_dunno
Innym wystarczy czysty wykres dlatego wieże i zdaje sobie sprawe że opdowiednia interpretacja średnich musi dać dobre efekty (bo chyba o interpretacje chodzi w systemie maxya_dunno pisze:dokladnie ,kilka srednich na wykresie to wszystko co powinno wystarczyc do zarabiania ..Ink. pisze:Ciekawe jak będzie szło z tymi średnimi, najprostrze strategie zasze były najlepsze więc widze potencjał

Kwestia dostrzeżenie coś w czymś co jest powtarzalne, ot cała filozofia grania na fx:)
- Good Will Hunting
- Pasjonat
To nie jest wykres na podstawie kolega ya_dunno wchodzi. To co jest tutaj pokazane to tylko platforma na której otwierane są zlecenia. Równie dobrze tych screenów lub tej średniej na screenach mogłoby tu nie być. Mam takie pytanie kolego, czemu mając wyznaczony target (TP) nie trzymasz pozycji do momentu osiągnięcia go, a zamykasz nawet gdy nie ma ku temu żadnych sygnałów?
Wolałbym umrzeć niż przegrać.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
najczesciej musze wypierdal***ac w podskokach bo obowiazki rodzicielskie wzywaja.......to jest glowny powod,ale ty pewnie potrzebujesz jeszcze jakic 15 lat zeby zrozumiec takie tematy....Good Will Hunting pisze:To nie jest wykres na podstawie kolega ya_dunno wchodzi. To co jest tutaj pokazane to tylko platforma na której otwierane są zlecenia. Równie dobrze tych screenów lub tej średniej na screenach mogłoby tu nie być. Mam takie pytanie kolego, czemu mając wyznaczony target (TP) nie trzymasz pozycji do momentu osiągnięcia go, a zamykasz nawet gdy nie ma ku temu żadnych sygnałów?
jesli pytasz o platforme to narazie mt4
,poniewaz wykresy 10 s to zbyt duzy hardcore,ale wszystko przyjdzie w swoim czasie....
Ostatnio zmieniony 21 paź 2011, 23:44 przez ya_dunno, łącznie zmieniany 2 razy.
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Spokojnie kolego, na wykresie nie widać Twoich obowiązków rodzicielskich więc nie miałem pojęcia czemu wyszedłeś z S-ki kiedy cena praktycznie bez jakiejkolwiek cofki / korekty szła w dół. Jeśli wyszedłeś z niej, bo miałeś inne zajęcia to w porządku, jeśli przez brak cierpliwości to może powinieneś się zastanowić po co i na jakiej podstawie obierasz swój TP.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.