Szkoła Scalpingu
No i pokarało miało nie być juz więcej wejść ale ręka zaswędziała .Wejście na odbicie od oporu. Sl nad oporem Tp lokalne wsparcie. Jak widać nie wyczekana pozycja i wejście za wczesne ponieważ linia trendu na m1 nie została złamana i była wciąż aktualna. Nauczka co za dużo wejść to nie zdrowo.
To naprawdę koniec na dziś życzę wszystkim dozo pirsów
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Widzę, że jesteś w trakcie kursu, moja rada to ogranicz ilość wejść bo później Będziesz miał z tym problem...fonics pisze:No i pokarało miało nie być juz więcej wejść ale ręka zaswędziała .Wejście na odbicie od oporu. Sl nad oporem Tp lokalne wsparcie. Jak widać nie wyczekana pozycja i wejście za wczesne ponieważ linia trendu na m1 nie została złamana i była wciąż aktualna. Nauczka co za dużo wejść to nie zdrowo.
p.s jak narazie jedno wejście dziś, które spieprzyłem, nie wyczekałem bo dopadł mnie syndrom "bo pójdzie beze mnie" +2p
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
Był ruch wzrostowy, bary zaczeły układać się ku górze i myślałem ,że dojdzie do SR i LT z M5Songo89K pisze:Ciekawi mnie dlaczego ta L na ejku,hmm.
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...