jeśli można prosić.Fesiek pisze:.. pokaż na src poziom, który jest jeszcze bez reakcji i do którego cena może dojść.
Egzamin
Przy SD skuteczność zadowalająca to już około 40-50% dzięki wysokiemu RR więc nie trzeba sie bawić w 80 czy 99 %, przeanalizuj swoje transakcje, dlaczego cena przebiła (dane czy nie dane wybijały SL, poziom wyżej, ustawiany SL itp ), jedyne wyjście to trening i analiza, sam się teraz bawię w Sd w związku z spokojem psychicznym, ustawiam zlecenia oczekujące i spać:p
Moje marzenie. Mam w okolicach 15 -20 %.Ink. pisze: zadowalająca to już około 40-50%
Skoro do tej pory i tak nie szło więc nie będzie żalu jak dalej nie pójdzie. Ponieważ jesień to taki okres kiedy mam mniej czasu na Fx zrobię tak jak mówisz Ink.. Wybiorę poziomy, ustawię ZO i niech się dzieje wola kreślarza wykresów. Da to da a nie to nie. Chociaż o wiele, wiele bardziej chcę grać jak Mr.T. Może od nowego roku o ile tu jeszcze będę.
ech...
Czuję w twojej wypowiedzi rozczarowanie. Nie poddawaj się. Forex jest tylko dla wytrwałych. Trzeba być elastycznym. Nie każdy od razu zarabia, trzeba swoje wyczekać cierpliwe, zrozumieć pewne zachowania, poczuć jak chodzi dana waluta. Mr.T jest dobrym wzorem do naśladowania, ale pamiętaj on też swoje przeszedł zanim osiągnął taki stopień jaki teraz ma. Głowa do góry.
Myślenie życzeniowe, rzecz zła aczkolwiek każdy przez coś takiego przechodzi.Fesiek pisze:Chyba za bardzo liczę na to, że rynek będzie chodził tak jak ja chcę. Nie umiem go czytać.
Trzeba bujać sie razem z rynkiem

GOD BLESS ME...-"candles absorb EVERYTHING (news, rumours, speculation, etc). candles are price. price is....everything"
Mój Journal: http://forex-nawigator.biz/forum/journa ... 17291.html
Mój Journal: http://forex-nawigator.biz/forum/journa ... 17291.html
Vanguard szybka notka bo wychodzę z domu. Jak Ci siądzie ten setup to gratulacje. Jak nie siądzie to ten poziom był już testowany górką tuż po lewej od kreskowanej pionowej linii. Na dodatek masz wyższy dołek. Ja bym nie wchodził. Na podobnym wykresie szukałem szortów we środę - ładnie pykło w górę 
Ostatnio mało czasu mam. Dwa dni w tygodniu jak mogę siąść przed kompem. Życie.
Kuguar mam nadzieję, że ten okres niedługo się skończy, już dość długo trwa.
Pozdrawiam wszystkich, może w przyszłym tygodniu znajdę trochę czasu na Fx.
Dziękuję wszystkim za zaangażowanie w moją edukację. Może czasem nieodpowiednio się wyrażę ale jestem na prawdę wdzięczny.

Ostatnio mało czasu mam. Dwa dni w tygodniu jak mogę siąść przed kompem. Życie.
Kuguar mam nadzieję, że ten okres niedługo się skończy, już dość długo trwa.
Pozdrawiam wszystkich, może w przyszłym tygodniu znajdę trochę czasu na Fx.
Dziękuję wszystkim za zaangażowanie w moją edukację. Może czasem nieodpowiednio się wyrażę ale jestem na prawdę wdzięczny.
ech...