EA MT4 Pomoc w napisaniu EA oczywiscie za kase

O jezykach programowania w platformach i nie tylko.
alien1983
Stały bywalec
Stały bywalec

EA MT4 Pomoc w napisaniu EA oczywiscie za kase

Nieprzeczytany post autor: alien1983 »

Witam
Jeśli jest ktoś kto się bardzo dobrze zna na programowaniu skryptów na MT4 i chce zarobić np. 100 zł to proszę o kontakt na mail (xoom @ op . pl) lub przez forum (priv).

Potrzebuje skrypt z komentarzami w j. polskim kodu tego skryptu.

Zadanie skryptu:
Mam kilka kont u brokerów
skrypt miałby papugować to co robię na koncie numer 1 i wykonywać na innych kontach (czyli na innych mt4) Skrypt miałby się komunikować ze sobą na tych mt4 za pomocą mysql zewnętrzna baza danych. Dopuszczalne opóźnienie w pracy skryptu i wykonywania na innym mt4 zadań (otwarcie pozycji/modyfikacja/zamkniecie pozycji) to kilka sekund. Skrypt miałby kontrolować czas/date zapisu do bazy (jeśli wynosi więcej niż kilkanaście sekund) wtedy skrypt powinien się zatrzymać i uruchomić zewnętrzny program(informujący mnie o problemie) ten program to akurat sobie napisze. Skrypt powinien uwzględniać różne pary walutowe oraz możliwość założenia kilku pozycji o tym samym czasie. Skrypt również powinien potrafić rozpoznać takie problemy jak problem połączenia mt4 z internetem, zamkniecie rynku.

Jeżeli współpraca będzie owocna za kilka miesięcy będę potrzebował kogoś kto w podobny sposób napisze mi bardziej zaawansowane ea do mojej strategii którą aktualnie testuję oczywiście za większą kasę.

Awatar użytkownika
bbq
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bbq »

Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Tig3r »

alien1983 pisze:Dopuszczalne opóźnienie w pracy skryptu i wykonywania na innym mt4 zadań (otwarcie pozycji/modyfikacja/zamkniecie pozycji) to kilka sekund.
To jest zależne od brokera.
alien1983 pisze:oraz możliwość założenia kilku pozycji o tym samym czasie.
Nie ma takich technicznych możliwości. W MT4 zlecenia mogą być realizowane tylko jedna po drugiej.

Wymagań sporo na kilka/kilkanaście dni kodowania i 100PLN :D ciekawe czy śmiałek się znajdzie..
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..

Awatar użytkownika
gieroj
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: gieroj »

Za 100zl żart :)
"Dzień dobry, mam na imię Paweł i jestem przegrywającym."

crn
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: crn »

a jezeli ktos chce zarobic np. 10tys. zl albo np. 50tys. zl ? to tez na tego mejla?
i uruchomić zewnętrzny program(informujący mnie o problemie) ten program to akurat sobie napisz
mysle, ze to ktos moze sie zgodzi napsiac za 100zl :)

alien1983
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: EA MT4 Pomoc w napisaniu EA oczywiscie za kase

Nieprzeczytany post autor: alien1983 »

Dzięki za pomoc temat do zamknięcia:)
>WWW< Serwis Internetowy Poświęcony FOREX, CFDs, EA, Programom Afiliacyjnym Forex, Brokerom Forex.

ODPOWIEDZ