Czy istnieje taka opcja aby zleceniom stop i limit przypisac kolejność?
Wrzucam dla przykładu 5 zlecen (stop albo limit) a te sa ponumerowane i w takiej kolejności się aktywują, nr1 wchodzi

Z góry dzięki za odpowiedz.
nie jestem pewien czy dobrze cie rozumiem, bo piszesz, ze chcesz nadac zleceniom oczekujacym przypisac kolejnosc - raz ustawione zlecenie oczekujace, jezeli nie zostanie wczesniej usuniete albo nie wygasnie jego termin, ZAWSZE zostanie aktywowane w chwili kiedy cena osiagnie jego poziom.bakubaq pisze:Witam,
Czy istnieje taka opcja aby zleceniom stop i limit przypisac kolejność?
Wrzucam dla przykładu 5 zlecen (stop albo limit) a te sa ponumerowane i w takiej kolejności się aktywują, nr1 wchodzinr 2 się aktywuje i czeka, nr 2 wchodzi
nr 3 się aktywuje i czeka itd.. chyba ze nr 2 lub 3 lub n trafia na tp to reszta jest usuwana? Cos w rodzaju wielokrotnego zlecenia OCO tylko zamiast cancel jest activate?
Z góry dzięki za odpowiedz.
CoVal bardzo dobrze zrozumiales bo napisalesCoVal pisze: nie jestem pewien czy dobrze cie rozumiem, .
aleCoVal pisze: raz ustawione zlecenie oczekujace, jezeli nie zostanie wczesniej usuniete albo nie wygasnie jego termin, ZAWSZE zostanie aktywowane.
i wlasnie o to mi chodzilo, ale nie byłem na 100% procent pewien czy da rade bo pendig laduja na serwerze, ale nie musza jeśli dobrze rozumiem –pw.CoVal pisze: przy pomocy odpowiednio napisanej strategii, mozesz ustawiac, usuwac i zamykac zlecenia oczekujace lub takie zwykle rynkowe, w dowolnej chwili i sekwencji.
Prawda czy to sell czy buy lub inna opcjamurdock pisze:A nie można w ten sposób, że dajesz komentarz do zlecenia z jego numerem i potem piszesz jakiś EA który na podstawie tego komentarza robi to co już chcesz?
ciekawa masz idee; tez nad nia myslalem ale nie umiem programowac i nie znalazlem nigdzie czegos takiego; chodzi Ci o zautomatyzowanie zagran
if ... then ...
jesli aktywowalo sie zlecenie na long to chcesz aby oczekujący pod nim szort OD TEGO MOMENTU zaczal byc aktywny prawda ?