E-booki, książki - szukam, kupie, sprzedam, zamienie.
- nowicjusz123
- Stały bywalec
-
- Uczestnik
a czy ma ktos moze ksiazke "Giełda Wolność Pieniadze" ?
sciagnalem kilka wersji z emule ale w kazdej brakuje kilku stron 66-83
czy moglby mi ktos przeslac na maila grzegorz410@poczta.onet.pl pełna wersja lub ewentualnie te brakujace stronki??
bede bardzo zobowiazany
z gory dziekuje
czy moglby mi ktos przeslac na maila grzegorz410@poczta.onet.pl pełna wersja lub ewentualnie te brakujace stronki??
bede bardzo zobowiazany
z gory dziekuje
Nie ma dobrych wersji. Ja ją kupiłem i muszę przyznać że jest warta tych pieniędzy.grzegorz410 pisze:a czy ma ktos moze ksiazke "Giełda Wolność Pieniadze" ?
bede bardzo zobowiazany
z gory dziekuje
Witam serdecznie.
Jeśli można to proszę wszystkich o przesłanie na mój adres wszelkich książeczek związanych z rynkiem forex w języku polskim, dodatkowo jeśli ktoś posiada to również związanych z tematyka zarządzania i psychologia.
KovisFX@gmail.com
Dziękuje
Jeśli można to proszę wszystkich o przesłanie na mój adres wszelkich książeczek związanych z rynkiem forex w języku polskim, dodatkowo jeśli ktoś posiada to również związanych z tematyka zarządzania i psychologia.
KovisFX@gmail.com
Dziękuje
powyżej tysiąca to już raczej szkolenia nt systemów i gry nimi, zazwyczaj plus coaching/mentoring ze strony organizatorów, cena zazwyczaj jest adekwatna do zawartości, myślę, że warto coś takiego przejść, masz rok, dwa do przodu, widzisz jak myślą i działają najlepsi i możesz zadać każde pytanie, nawet najgłupsze, dobry kurs zwraca się dość szybko, nawet jeśli kosztuje dwa, trzy tysiące, wiedzę masz na zawsze.pawel.wlodek pisze:Witam,
Czy to prawda, że najlepsze książki o giełdzie walutowej kosztują po $500 a nawet i po $2 K ? Znalazłem takie info ostatnio na forum Bankier.pl