Dorzucam najnowsze koncepcje - może się przyda - jak widać zgodne z tym co powyżej podałemfrytek pisze:dziękiza to musze przetrawić i zrozumieć to wszystko jestem początkującym a mimo to mam L ki

Dorzucam najnowsze koncepcje - może się przyda - jak widać zgodne z tym co powyżej podałemfrytek pisze:dziękiza to musze przetrawić i zrozumieć to wszystko jestem początkującym a mimo to mam L ki
wynika z tego ze silny yen jest nieunikniony w dluzszym terminie, a internwencje nic tu nie pomoga (chodzi o zmiane trendu)
zgadzam sie z kolega, dlatego kurs ponizej 77 na USDJPY i 104-105 na EURJPY uwazam za bardzo atrakcyjne miejsca na L-ki, duzy ruch w gore moze byc nawet w najblizszy czwartek 15-tegooverall pisze: moge sie zalozyc ze ni z dupy ni z pietruchy w niedlugim czasie bedziemy mieli srutniecie ku gorze, tak aby nikt o tym wczesniej nie wiedzial
jak by nie patrzec chyba troche na to za wczesnie, wszak w sierpniu byla juz spora interwencja ktora nawet dnia sie nie utrzymala, ale kto ich tam wie, mogli by zrobic tak jak w marcu... od 76 do 85Piotr_P pisze:15 wrzesnia rok temu miala miejsce interwencja BOJ z poziomu 83 na 85,80.
Zobaczymy, czy uczcza rocznicę przynajmniej oslabieniem jena do tych 80 jenow za dolara