Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
Bądź stworzyć automat, który jest elastyczny i zmienia się wraz z tendencjami rynkowymi, które również co jakiś czas ulegają zmianie...SEROL666 pisze:Nie to nie fikcja problem jest kiedy włączyć robota i kiedy wyłączyć...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Mam pewien problem z EA.
Gdy go włączyłem w prawym górnym rogu wykresu była uśmiechnięta morda.
Teraz gdy uruchomiłem pojawia się tylko krzyżyk i nie zawiera transakcji. Nie zmieniałem pary walutowej, żadnych ustawień EA.
Co się stało i co zrobić by znów działało jak należy?
Gdy go włączyłem w prawym górnym rogu wykresu była uśmiechnięta morda.
Teraz gdy uruchomiłem pojawia się tylko krzyżyk i nie zawiera transakcji. Nie zmieniałem pary walutowej, żadnych ustawień EA.
Co się stało i co zrobić by znów działało jak należy?
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2011, 14:51 przez Misfic, łącznie zmieniany 2 razy.
S/L
Witam,
mam pytanie do tych co grają dlużej czy macie może jakiś skrypt co z automatu przy otwarciu zlecenia bedzie ustawial mi pozycje S/L? np 20 pipsów od ceny jaka jest teraz?
jesli tak prosil bym o podeslanie na @
dammok@gmail.com
mam pytanie do tych co grają dlużej czy macie może jakiś skrypt co z automatu przy otwarciu zlecenia bedzie ustawial mi pozycje S/L? np 20 pipsów od ceny jaka jest teraz?
jesli tak prosil bym o podeslanie na @
dammok@gmail.com
Choćby Luktom Visual Order Editor.dammok pisze:mam pytanie do tych co grają dlużej czy macie może jakiś skrypt co z automatu przy otwarciu zlecenia bedzie ustawial mi pozycje S/L? np 20 pipsów od ceny jaka jest teraz?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu