System MAX - reaktywacja WATEK MODEROWANY

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

sgorn pisze:
xmmm pisze:która z osób reklamujących szkolenia w tym dziale przedstawiła statystyki, lub wyciąg z platformy pokazujący jej grę przez dłuższy czas?
Good Will Hunting pisze:Nie przypominam sobie takiej osoby.
to o czym tu jest rozmowa?
Rzecz w tym, że o niczym. Nikt na tym forum z osób szkolących nie bawi się w pokazywanie statementów i dokładnych statystyk przy okazji sprzedawania swojego systemu. Stąd też nie rozumiem skąd te naciski akurat tutaj :wink:
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

Awatar użytkownika
Ciekawy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Ciekawy »

Good Will Hunting pisze:Stąd też nie rozumiem skąd te naciski akurat tutaj
Ciekawy pisze:przestańcie prowadzić kłamliwy marketing
ewentualnie żeby "Pan prawnik" się nie czepiał marketing wprowadzający w błąd (nieważne czy celowo czy nie)

Awatar użytkownika
Vanguard
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Vanguard »

srednie dzialaja ! ojej !

Obrazek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie wierz w trendy.

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

Bardzo ładne wejścia. Można wiedzieć na jakiej podstawie były robione?
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

Awatar użytkownika
ya_dunno
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ya_dunno »

3 pozycje na +jeden trafiony sl, grajac z zasadami systemu max.......czas operacyjny ok 35 minut....

zicmar
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zicmar »

Vanguard, krytykowałeś mnie w tym watku nieraz, jakieś docinki, głupie teksty typu jak Ci idzie na FXF? OK. Ale ten Twój ostatni post to czysta żenada, mimo tych wszystkich docinek, miałem o Tobie dobre zdanie, co chcesz tymi głupotami udowodnić? Swoją inteligencje, obycie z FX, Swój znakomity system, chcesz sie Tigowi podlizać, wyluzuj Kolego, takimi screenami robisz teatrzyk bez argumentów, znasz moją interpretacje średnich? wiesz o co w tym biega? to po co robisz z siebie pajaca?
Ciekawy, czytam wszystko od a do z co napiszesz w tym wątku, zaczyna mnie powoli nurtować kilka pytań i je zadam publicznie, co Ty znakomity Traderze sobą prezentujesz? Jakim systemem inwestujesz? Jakie masz wyniki? Najlepiej pokaż Swój statement, pokaż publicznie Swoją klasę, swój status SuperTradera, który pozwala na krytykę mojego systemu. I napisz poza tym co wiesz o srednich, jak je interpretujesz, czy wogóle ich uzywasz, obojetnie co, byleby dawało podstawy Tobie do wypowiadania sie w tym temacie.
Bardzo mocno oczekuję odpowiedzi na moje pytania, myslę, że Ci wszyscy adepci średnich też bedą zainteresowani Twoimi odpowiedziami...
A więc do dzieła Mistrzu... :wink:
Naucz się jak działają średnie a wtedy zrozumiesz zachowanie ceny

Awatar użytkownika
Vanguard
Pasjonat
Pasjonat

Good Will Hunting pisze:Bardzo ładne wejścia. Można wiedzieć na jakiej podstawie były robione?
pozycja long jak cena pow MA i short jak ponizej MA

tu niesety nieudane - profit byl juz +20 ale oddany, ech ta chciwosc

Obrazek

zicmar

po prostu teraz inwestuje uzywajac srednich (po przeczytaniu twojego bloga)

a gdzie ty tu glupoty widzisz ?

edit

Obrazek

kupuj nad MA sprzedawaj pod ...
Nie wierz w trendy.

zicmar
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zicmar »

super Vangurd, wreszcie zrozumiałeś, że srednie to potęga :clap: :clap: :clap: , ponieważ sledze od pewnego czasu Twoje trejdy i widze, że nieraz miotasz się po tym rynku nie umiejąc znależć kierunku, zapraszam na konsultacje, póki co bezpłatne, jeżeli uznasz, że moja interpretacja srednich w czymś Ci pomoże, to oczywiście nie ma problemu z paroma lekcjami, jak widzisz nie jestem zawistny za te docinki a jak Ci w czyms pomogę to cała satysfakcja po mojej stronie :wink:
Naucz się jak działają średnie a wtedy zrozumiesz zachowanie ceny

Awatar użytkownika
Vanguard
Pasjonat
Pasjonat

zicmar pisze:super Vangurd, wreszcie zrozumiałeś, że srednie to potęga :clap: :clap: :clap: , ponieważ sledze od pewnego czasu Twoje trejdy i widze, że nieraz miotasz się po tym rynku nie umiejąc znależć kierunku, zapraszam na konsultacje, póki co bezpłatne, jeżeli uznasz, że moja interpretacja srednich w czymś Ci pomoże, to oczywiście nie ma problemu z paroma lekcjami, jak widzisz nie jestem zawistny za te docinki a jak Ci w czyms pomogę to cała satysfakcja po mojej stronie :wink:
hmmm, przeciez mi juz skladales podobna oferte kiedys ...
marketingowo niezly pomysl ale juz przeciez wkleilem 4 zagrania pod srednie wiec robie ci jak zwykle dobry PR...

doceniam szlachetny gest, ale znam plusy i minusy swojego tradingu
zaliczam sie do tej grupy ktora twierdzi ze kazdym systemem mozna zarabiac i kazdym tracic
jezeli prowadzilbys szkolenia ktore pomogly by mi opanowac swoje przemozne pragnienie zamykania tradow i zamiast 15% z ruchu bralbym 50% - o to wtedy chetnie

nieraz miotam sie, faktycznie, ale nieraz nie :)

+13 sell pod MA

8)Obrazek
Nie wierz w trendy.

Awatar użytkownika
Ciekawy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Ciekawy »

zicmar pisze:co Ty znakomity Traderze sobą prezentujesz?
zicmar pisze:Jakim systemem inwestujesz? Jakie masz wyniki?
Hmm jak rozumiem to kolejny Twój wybieg aby tylko nie odpowiadać na pytania.... jednak co do twoich pytań to gdybym zaczął sprzedawać własny system tak jak Ty to NAPEWNO zobaczysz wyniki... a tak to moja sprawa(tak jak Cyba czy pokazuje czy nie). Przynajmniej nie wrzucam 1 screenu raz na rok powtarzając - uwierzcie w średnie.... :lol:
zicmar pisze:swój status SuperTradera
dziękuję ale daleko mi do SuperTradera jednakże sobie radzę ;)
zicmar pisze:byleby dawało podstawy Tobie do wypowiadania sie w tym temacie
nie wiem co jest tak trudnego dla Ciebie i Twoich kolegów do zrozumienia...napiszę jeszcze raz jak do ............. - każdą strategię można opisać za pomocą jakiś liczb, podając np jej skuteczność, śr stratę itp długo by można wymieniać. Nie ma to związku ze średnimi ani PA czy czymkolwiek innym... wrzucając ochłapy które nazywasz statystyką kompromitujesz siebie i tyle.

ps. tak jak napisałem - przestaniesz prowadzić kłamliwy marketing to się odczepię... w przeciwnym przypadku będę dalej to traktował jako próbę nabrania nowych często zdesperowanych użytkowników będących na etapie poszukiwania prawdy...

Pozdrawiam ;)

Zablokowany