Vanguard, krytykowałeś mnie w tym watku nieraz, jakieś docinki, głupie teksty typu jak Ci idzie na FXF? OK. Ale ten Twój ostatni post to czysta żenada, mimo tych wszystkich docinek, miałem o Tobie dobre zdanie, co chcesz tymi głupotami udowodnić? Swoją inteligencje, obycie z FX, Swój znakomity system, chcesz sie Tigowi podlizać, wyluzuj Kolego, takimi screenami robisz teatrzyk bez argumentów, znasz moją interpretacje średnich? wiesz o co w tym biega? to po co robisz z siebie pajaca?
Ciekawy, czytam wszystko od a do z co napiszesz w tym wątku, zaczyna mnie powoli nurtować kilka pytań i je zadam publicznie, co Ty znakomity Traderze sobą prezentujesz? Jakim systemem inwestujesz? Jakie masz wyniki? Najlepiej pokaż Swój statement, pokaż publicznie Swoją klasę, swój status SuperTradera, który pozwala na krytykę mojego systemu. I napisz poza tym co wiesz o srednich, jak je interpretujesz, czy wogóle ich uzywasz, obojetnie co, byleby dawało podstawy Tobie do wypowiadania sie w tym temacie.
Bardzo mocno oczekuję odpowiedzi na moje pytania, myslę, że Ci wszyscy adepci średnich też bedą zainteresowani Twoimi odpowiedziami...
A więc do dzieła Mistrzu...