GOCash.pl - wymiana z fizyczną dostawą
Odpowiedź jest prosta, a nawet bardzo prosta:WoŁodia pisze:Dzisiaj kupowaliśmy 700 CHF. na spłatę kredytu. Zrobiłem rozeznanie wyszło w ten sposób.
Alior - 3,77 * 700 = 2639zł
Kantor - 3,65 * 700 = 2555zł
GOcash - kalkulator ze stronki = 2559,92 zł
... i co powie dla spłacających kredyt we frankach Pan Forex?
Po pierwsze, nasze ceny zmieniają się dynamicznie, a jak wiesz Frank ostatnio jest zmienny jak mało kiedy. Teoretycznie mogłeś trafić na niską cenę w kantorze, a sporo wyższą po kilku godzinach na rynku. Nie mówię, że tak było ale mogło tak być. Do tego kwota transakcji nie jest zbyt duża.
Po drugie - to o czym mówił perezes - u nas nie masz tego problemu, że Pan w okienku nie ma dla Ciebie 700 CHF, tylko 436 a resztę dokupisz gdzie indziej. U nas płynność jest zagwarantowana, jeśli chcesz 200 CHF, kupujesz 200, jeśli chcesz 10 000 CHF, kupujesz 10 000.
Kwestie wygody, nie wychodzenia z domu, transakcji 24/7 (choćby w niedzielę o 22:00) oraz błyskawicznych przelewów na Twoje konto pominę. Podobnie jak planer kredytowy, który co miesiąc może zrobić za Ciebie wszystko sam.
Nowości z obozu GOCasha: od teraz nie ma podziału na wolumen transakcji, wszyscy mają takie same warunki.
Dodatkowo znacznie obniżono spready: 2,5 grosza na EURPLN, USDPLN i CHFPLN oraz 3,5 grosza na GBPPLN!
http://www.gocash.pl/aktualnosci/zbijam ... ystkich,77
Dodatkowo znacznie obniżono spready: 2,5 grosza na EURPLN, USDPLN i CHFPLN oraz 3,5 grosza na GBPPLN!
http://www.gocash.pl/aktualnosci/zbijam ... ystkich,77
Tak samo dobre jednak Ci, którzy chcieli wymieniać większe kwoty mają gorsze... Wiem, że małych klientów jest więcej niż dużych ale zadowolenie dużych może zaprocentować bardziej.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Ja również gratuluję pomysłu. Jednak zastanawiam się, gdzie jest wasz zysk. Owszem piszecie, że nie ma prowizji ani opłat za korzystanie. Ale nie znam instytucji (szczególnie w obecnych czasach, kiedy nie wiadomo co będzie : ), która robi coś za darmo.
Wydaje mi się, że warto otwarcie powiedzieć, w którym miejscu zarabiacie. Zgaduję, że na różnicy pomiędzy spreadem forexowym, a tym w Waszym systemie. Czy mam rację?
Wydaje mi się, że warto otwarcie powiedzieć, w którym miejscu zarabiacie. Zgaduję, że na różnicy pomiędzy spreadem forexowym, a tym w Waszym systemie. Czy mam rację?
czy w przyszłości planujecie wprowadzić również dodatkowe waluty które będą podlegać wymianie na zł? mogę mówić tylko za siebie, jakbym miał możliwość poprzez Wasza platformę wymiany na złotówki waluty w której zarabiam to chętnie bym z tego sposobu korzystał bo oferta wydaje mi się jedna z najlepszych w tym temacie
pozdrawiam
pozdrawiam
Ile pytań! Chętnie odpowiemy 

Pozwól, że know-how GOCash zostanie u nas, dla Klienta najważniejsze zawsze jest to, że może wymienić walutę w na najlepszych możliwych warunkach.Klimek pisze:Jednak zastanawiam się, gdzie jest wasz zysk. (...)
Hmm, chyba nie do końca. Faktem jest, że oba loga są podobne, aczkolwiek zasada działania jest trochę inna. U nas zarabiasz, w GOCash oszczędzasz. Dla każdego coś dobregoTheTruth pisze: Wydaje mi się, że bardziej niż na generowaniu dochodów GoCash skupia się bardziej na promowaniu Go4x. Czy mam rację?

Chętnie dowiemy się, o jaką walutę chodzi. W chwili obecnej powinniśmy zapewniać możliwość wymiany dla zdecydowanej większości zainteresowanych. Na razie z tego co mi wiadomo w GOCash ilość walut nie jest priorytetem, ale daj znać - w przyszłości czemu nie.uzin2 pisze: czy w przyszłości planujecie wprowadzić również dodatkowe waluty które będą podlegać wymianie na zł?