[gra na danych] Secret News Weapon
Fryku jak sie ma Twoje pozytywne nastawienie do Feliksa na nastepujace tresci:
-Na zagranicznych forach poswieconych Secret New Wapon twierdzi sie ze jest on coraz wolniejszy i ze Felix stracil dostep do Bloomberga
-Czy w zwiazku z zasadnoscia powyzsego uwazasz za rozsadne z jego strony podnosic ceny?
Prosze nie odbierz tego typu pytan jako cos zlosliwego,ciekawi mnie tylko czy/jak odpowiesz.Dzieki
-Na zagranicznych forach poswieconych Secret New Wapon twierdzi sie ze jest on coraz wolniejszy i ze Felix stracil dostep do Bloomberga
-Czy w zwiazku z zasadnoscia powyzsego uwazasz za rozsadne z jego strony podnosic ceny?
Prosze nie odbierz tego typu pytan jako cos zlosliwego,ciekawi mnie tylko czy/jak odpowiesz.Dzieki
na http://www.bloombergtradebook.com/index_fl.htm na pewno dostaniesz news'y z Bloomberga, a co do Reuters'a to ja np uzywam "platformy" Sidoma z DM ING i tam sa newsy Reutersa, oczywiscie na stronach Reutersa tez masz wiele wiadomosci
odnosnie Bloomberg:
"To contact a member of the BLOOMBERG PROFESSIONAL service sales team, please email contactsales@bloomberg.net Please provide first and last name, e-mail address, phone number, city and country.
A salesperson will contact you within 24 hours during business days."
odnosnie Bloomberg:
"To contact a member of the BLOOMBERG PROFESSIONAL service sales team, please email contactsales@bloomberg.net Please provide first and last name, e-mail address, phone number, city and country.
A salesperson will contact you within 24 hours during business days."
Pozdrawiam serdecznie
---------------------------
---------------------------
tak o to mi chodzi to chce kupic:) ale na bloombergu nigdzie o tym nie pisza tak samo na routersie może to tajemnica jest? a jakis inny serwis esignal?(www.esignal.com)radoslawz pisze:szybkie niusy na bieżąco, kosztują rzeczywiście tyle ile było wcześniej napisane, chodzi mi o strumienie z danymi makro sekundę po ogłoszeniu itp.