No ale ładnie wyszło.
Szkoła Scalpingu
Szkoła Scalpingu
I jeszcze jedno wejście od niechcenia oRGR 
No ale ładnie wyszło.
No ale ładnie wyszło.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
co tu taka cisza? wszyscy scalperzy przerzucili się na metodę opisaną w dzienniku admkowal ? 
eska na ejkku +29p
eska na ejkku +29p
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
-
Mr.T
Już się przestraszyłem ,że będę pisał sam ze sobąMr.T pisze:Lepiej doskonalić się i praktykować jedno niż skakać po systemach.mandrejk pisze:co tu taka cisza? wszyscy scalperzy przerzucili się na metodę opisaną w dzienniku admkowal ?
Mr.T w zupełności się zgadzam z Tobą
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
Spokojnie, ja już niedługo wracam z urlopu i swoje wejścia też będę wrzucał.
A co do SD to nie głupia rzecz, ponieważ pozwala filtrować poziomy z których mogą być najmocniejsze odbicia.
A co do SD to nie głupia rzecz, ponieważ pozwala filtrować poziomy z których mogą być najmocniejsze odbicia.
Jeśli będziesz ciężko pracował nad swoim zajęciem, zarobisz na życie.
Jeśli będziesz ciężko pracował nad sobą, zarobisz fortunę. (Jim Rohn)
Jeśli będziesz ciężko pracował nad sobą, zarobisz fortunę. (Jim Rohn)
Ja nie powiedziałem ,że metoda SD jest do bani, tylko wolę skupić się na jednej metodzie i dopracować ją. Może za jakiś czas zmienię zdanie ale puki co zostaje przy swoimmabe pisze:Spokojnie, ja już niedługo wracam z urlopu i swoje wejścia też będę wrzucał.
Ja nie sugeruje nikomu zmiany i oczywiście zgodzę się z tobą co do opanowania i dopracowania jednej metody.mandrejk pisze: Ja nie powiedziałem ,że metoda SD jest do bani, tylko wolę skupić się na jednej metodzie i dopracować ją. Może za jakiś czas zmienię zdanie ale puki co zostaje przy swoim Smile
Zainteresowałem się SD, tylko z tego względu, że one działają na zasadzie popytu i podaży, walka między
kupującymi a sprzedającymi, no i oczywiście pozwala mi zrozumieć dlaczego jednym razem 3 odbicie LT
działa a innym razem nie.