Scalping M1
Wrzucaj BE i czekaj. Ładnie wszedłeś bo nisko.Ehh, ciężko coś dziś przetrzymać te ostatnie 3-5 pipsów Smile SL wycięty co do pipsa, więc reenter, bo na S to mi nie wyglądało.
20-8=12
Kabel leci z flagi w górę i edek też coś w stylu flagi miał.
Jeśli będziesz ciężko pracował nad swoim zajęciem, zarobisz na życie.
Jeśli będziesz ciężko pracował nad sobą, zarobisz fortunę. (Jim Rohn)
Jeśli będziesz ciężko pracował nad sobą, zarobisz fortunę. (Jim Rohn)
-
- Gaduła
Cóż, dziś nie miałem czasu od 14, a że zbliża się 18 i jest piątek to chyba nie ma sensu grać. Kontrolnie wrzucam jeszcze potencjalne setupy, tak, żeby utrwalić sobie wzorce, których szukam na setupa.
Dzień kończę na +33, wynik niezły, w pełni zadowalający, chociaż minęły mnie z 2-3 setupy które bym brał (albo za późno zobaczyłem, albo coś).
Dzień kończę na +33, wynik niezły, w pełni zadowalający, chociaż minęły mnie z 2-3 setupy które bym brał (albo za późno zobaczyłem, albo coś).
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uniwersytet Spekulacji - szkolenia GPW i FX
Po przeczytaniu całego dziennika "szkoły scalpingu" postanowiłem również spróbować swoich sił. W dniu dzisiejszym dokonałem pierwszej transakcji i od razu okazała się zyskowna +22 (szczęście nowicjusza).
Będę uważnie śledzić wątek, jednakże nie ukrywam, że fajnie byłoby gdyby TeXs wrzucał swoje screeny, gdyż jego pomoc jest nieoceniona.
Będę uważnie śledzić wątek, jednakże nie ukrywam, że fajnie byłoby gdyby TeXs wrzucał swoje screeny, gdyż jego pomoc jest nieoceniona.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tutaj zawsze mile widziane są setupy z niskich interwałów, ale jak mówi sam tytuł, najlepiej z interwału minutowego
Bo chodzi o skalpowanie i dużą ilość wejść, a nie daytrading.
Nie ukrywam, że mój system wzoruje się w bardzo dużej mierze na tym, jak grał kiedyś Shadi. Jak ktoś regularnie czytał Szkołę Scalpingu ten wie

Nie ukrywam, że mój system wzoruje się w bardzo dużej mierze na tym, jak grał kiedyś Shadi. Jak ktoś regularnie czytał Szkołę Scalpingu ten wie

Uniwersytet Spekulacji - szkolenia GPW i FX