Scalping M1
Masz dobry system tradowania, tylko jak leci S to szukaj punktów odbić na LT.VinciPro pisze:Dzisiejszy dzień kończę na +50. Idealny przykład tego, co robi duże R/R przy strategii o umiarkowanej skuteczności. Oczywiście było kilka błędnych trejdów, co można potraktować za dobrą informację Smile Także trening, trening i jeszcze raz trening, a czas zrobi swoje
Jak już wchodzisz na początek korekty to ustawiaj BE i czekaj do odbicia na LT.
Powinno ci to zwiększyć skuteczność.
PS. Zauważ że dość często były dzisiaj flagi, korekty typu ABC.
No i trzymam kciuki. Powodzenia.
Vinci za Twoim pozwoleniem wrzucę coś od czasu do czasu 
dwa wejścia pierwsze na kablu piękne odbicie od LT z H1 ale -moja pazerność i brak dyscypliny kazały przestawić szybko na BE, no i 60 pips poszło...
Na otarcie łez edek +28p wejście na L ale ryzykowne chociaż widziałem,że rynek zawęża się do góry, wsparcie ładnie się obroniło.

dwa wejścia pierwsze na kablu piękne odbicie od LT z H1 ale -moja pazerność i brak dyscypliny kazały przestawić szybko na BE, no i 60 pips poszło...

Na otarcie łez edek +28p wejście na L ale ryzykowne chociaż widziałem,że rynek zawęża się do góry, wsparcie ładnie się obroniło.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
VinciPro pisze:Dzisiejszy dzień kończę na +50. Idealny przykład tego, co robi duże R/R przy strategii o umiarkowanej skuteczności. Oczywiście było kilka błędnych trejdów, co można potraktować za dobrą informację Także trening, trening i jeszcze raz trening, a czas zrobi swoje

Uniwersytet Spekulacji - szkolenia GPW i FX
VinciPro pisze:VinciPro pisze:Dzisiejszy dzień kończę na +50. Idealny przykład tego, co robi duże R/R przy strategii o umiarkowanej skuteczności. Oczywiście było kilka błędnych trejdów, co można potraktować za dobrą informację Także trening, trening i jeszcze raz trening, a czas zrobi swoje
Może być i tak, wedle uznania, miałem na myśli bardziej szczegółowe podsumowanie, ale to Twój dziennik więc nie wnikam