FAP Turbo zyskowne ustawienia

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
Ebirach
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Ebirach »

TARKIN Napisal:
nie zadawał bym takich pytań bo to tylko reklamodawców kusi do wychwalania swoich EA
Logicznie myśląc to jest jedyna droga dla tych co odkryli coś rewolucyjnego i nie chcą tego sprzedać jakiejś instytucji - masz swoje dziecko pod kotrolą i dodatkowe dochody ja kogoś nie stać na wysokie depo.
A niech sie chwala mi to nie przeszkadza "bo po owocach ich poznacie"
:wink:
Z tego co widze to raczej nikt sie niechce niczym sesownym pochwalic.

W necie znalazlem FAPTurbo ponizej 10$ i tez w tej cenie ponizej 10$ calkiem sporo inych EA ale przy takiej cenie to chyba nawet czasu szkoda zeby to testowac a i ten FAPTurbo versja v52 ponizej 10$ tez podejzane pewnie jakas trojanska wersja albo cus.

Dodano po 9 godzinach 39 minutach:

wczoraj znalazlem jeszcze takie roboty tez tanie jak barszcz:

Primeval EA
Forex OverDrive
Forex Cable Run v3.0
FOREX MEGADROID
Forex Executor Pro
Stealth Forex Trading System
FOREX Multivers EA

Czy tez moge juz je odchaczyc bo to takie samo dziadostwo jak FAPTurbo?

inso
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: inso »

Ebirach pisze:Primeval EA
Forex OverDrive
Forex Cable Run v3.0
FOREX MEGADROID
Forex Executor Pro
Stealth Forex Trading System
FOREX Multivers EA
jeszcze niedawno slyszalem pozytywne rzeczy o Cable Run, jednak trzeba sie tym robotem codziennie "opiekowac". Reszta niewarta uwagi.

Jakis czas temu zrobilem spore przeszukiwanie zeby znalezc dobrego robota, i niestety musze sie przyznac, ze wyrzucilem spoooro kasy w bloto...
Wszystkie ogolno dostepne roboty predzej czy pozniej przestaja spelniac swoja role. Te ktore naprawde sa cos warte, nie sa na sprzedaz. Jesli ktos posiada takie EA, to najwyzej otwiera konto PAMM albo sprzedaje sygnaly.

Awatar użytkownika
Ebirach
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Ebirach »

inso pisze: jeszcze niedawno slyszalem pozytywne rzeczy o Cable Run, jednak trzeba sie tym robotem codziennie "opiekowac". Reszta niewarta uwagi.

Jakis czas temu zrobilem spore przeszukiwanie zeby znalezc dobrego robota, i niestety musze sie przyznac, ze wyrzucilem spoooro kasy w bloto...
Wszystkie ogolno dostepne roboty predzej czy pozniej przestaja spelniac swoja role. Te ktore naprawde sa cos warte, nie sa na sprzedaz. Jesli ktos posiada takie EA, to najwyzej otwiera konto PAMM albo sprzedaje sygnaly.
To znaczy ze wyzuciles kase w bloto i nie znalazles nic co by dawalo dodatnie wyniki ?

Awatar użytkownika
mike_05
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: mike_05 »

raposo pisze:
Ebirach pisze:Wiadomo Brokezy dobrze wiedza kiedy atakuje wielotysieczna armia FAP Turbo i wtedy podnosza Spread.
A myślisz, że nie zainwesują 100 USD w te magiczne ustawienia by ustrzec się przed tym znowu? :)
To tak jest, ze oni wiedzą,ze ja wiem, że oni więdzą,że ja wiem.
Zastanawiałem sie nad takim zjawiskiem, ze dobrze zaprojektowane EA czasem można wyszukać za free i nie bardzo można znaleźć, kto jest autorem. Rozchodza sie szybko jak wszystko co za darmo. Test OK, ustawienia do stuningowania etc. Jednym słowem dostałeś chamie złoty róg. Zapuszczasz takie cudo na demo i pracuje, zarabia, nie zacina się i nie traci rezonu przy zawirowaniach. Z czasem decyzja na real.
Tylko że autor statystycznie wie, ile może takich kopii pracować rozprowadzanych i propagowanych swoimi kanałami i ma anty-rozwiązanie do swojego EA i czeka. On wie, kiedy ten cudowny graal będzie oddawał co wziął.
Jezeli jest to np. duży bank mający setki czy tysiące centrów trajderskich na świecie, uruchamiają swojego anty-graal`a i nic nie pomoże oprócz wyłączenia EA.
Czy nie za daleko poszedłem?

ODPOWIEDZ