Czy tak robia na obu typach rachunków?wysoki01 pisze:AM to oszuści.![]()
Od 1 sierpnia na mnie również założyli Dealing Deska. Zdecydowanie nie polecam tego dziadostwa.
![]()
![]()
Czy ktoś zna brokera z mt4, który pozwala grać na danych
Admiral Markets - Wątek II
- Mighty Baz
- Pasjonat
witam, jest piątek godzina 18,20, to co zrobił przed chwilą AM, to jest czysta dyskwalifikacja tego Brooka, złodziej, oszust, sk.... do potegi, nawet nasz wspaniały XtB nie odwalił tego numeru, bo pokazywał ciągłośc notowań. u AM przez 5 minut kurs stał w miejscu, potem pokazali przedziwną lukę, ludzie to jest żenada, wzywam wszystkich do wycofania kasy od tego złodzieja, nie dajcie sie dalej walić w bambuku przez tych cwaniaków, niech sp.... na Madagaskar, rekwoty, poslizgi to jest codziennośc, ale zawiesić platforme, po 70 pipsowym ruchu??????????? Walcie tych złodziei na potęgę, jest tylu innych brooków, że łaski nie robią, chyba, że są bankrutami i to są ich ostatnie podrygi a Ci co mają tam swoje depo, nigdy swojej kasy nie zobaczą,,,,
.
.
Naucz się jak działają średnie a wtedy zrozumiesz zachowanie ceny
mam bardzo złe zdanie o XtB, ale tam wszystko chodziło normalnie, jeżeli brook idzie na tak ewidentne wałki, to wniosek jest jeden, zabieraj szybko swoją kase i jak najszybciej od nich sp...., i jeszcze jedno, to co mi powiedzial Grassmause, mój ostani programista, platforma MT4 jest moi szanowni Traderzy dla brooków a niee dla Was, oni maja możliwość sterowania ceną, wykresami, a Wam sie tylko wydaje, że widzicie rzeczywistośc, chyba pora na to, żeby przestać dać się dalej ładować w kanał, wyeliminowac tych oszustów i złodziei z rynku, wystarczy tylko przenieść swoje rachunki do uczciwych brooków, a nie utrzymywać tych sk... za swoje wlasne pieniądze, wycofacie od tych złodziei swoja kasę i ich nie ma, chyba najwyższa pora pietnować te złodziejskie zagrywki, pamietajcie, to oni są dla Was a nie odwrotnie
Pozdrawiam
Zicmar
Pozdrawiam
Zicmar
Naucz się jak działają średnie a wtedy zrozumiesz zachowanie ceny
- Janek Trader
- Pasjonat
Wszystko możliwe, jeżeli robią wałki w "żywe oczy" to coś musi być na rzeczy, gdyby stali dobrze finansowo to jaki byłby sens robienia cyrków.zicmar pisze: że są bankrutami i to są ich ostatnie podrygi
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg