Pisałem kilka stron o tym wcześniej. Chyba Tobie. Jeśli przestawiasz na BE to najpierw przestaw na (w tym przypadku) low - spread. Bo cena lubi testować wejścia. I wtedy po przestestowaniu i przebiciu ostatniego high na BE.Fesiek pisze:A to ci psikus. Mój wczorajszy EURCHF.
Pie
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu
AK
trading is waiting
--
AK
-
- Gaduła
Czesc ,czołem ,ale się ładnie z Wami przywitołem ! 
Dawno mnie tu nie było ,ale brat przyjechał do domu na wakacje i troszke zabalowaliśmy ;-)
Na szczęscie wytrzeźwiałem i powolutku wracam do nauki trejdowania.
Na pierwszy ogień idzie aussie - niestety sl ,ale trejder bez sl'a jest jak żołnierz bez karabinu ;-DD

Kolejny trejdzik ,już z dzisiaj -
Powody wejścia D1 supply , momo na wyższym tfie , supply na m5 , momo+pullback m1

Dawno mnie tu nie było ,ale brat przyjechał do domu na wakacje i troszke zabalowaliśmy ;-)
Na szczęscie wytrzeźwiałem i powolutku wracam do nauki trejdowania.
Na pierwszy ogień idzie aussie - niestety sl ,ale trejder bez sl'a jest jak żołnierz bez karabinu ;-DD

Kolejny trejdzik ,już z dzisiaj -
Powody wejścia D1 supply , momo na wyższym tfie , supply na m5 , momo+pullback m1

http://www.livestream.com/rafarjaon offline
taka mała próba z mojej strony, sorry za bezsensowne nabijanie, ale nie wiem gdzie można usunąć post
tak odnośnie tematu, to ostatnio mi nie idzie w ogóle, może wrzucę tutaj moje poziomy czy coś i będziecie w stanie ocenić co mogę robić źle ...
taka mała próba z mojej strony, sorry za bezsensowne nabijanie, ale nie wiem gdzie można usunąć post
tak odnośnie tematu, to ostatnio mi nie idzie w ogóle, może wrzucę tutaj moje poziomy czy coś i będziecie w stanie ocenić co mogę robić źle ...
żaden post nie jest bezsensowny. Jak wrzucisz screeny to na pewno ktoś coś od siebie doda. Ja mogę powiedzieć na wstępie, że spekulacja w oparciu o poziomy podaży i popytu to nie tylko wyznaczanie dwóch kresek i wejście na bliżej, stop na dalszej. Powiedziałbym, że jest to 40% wagi całej strategii. To bardzo ważne a często pomijane (bardzo często).
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
AK
trading is waiting
--
AK
-
- Gaduła
Żadna strategia wzięta tak po prostu nie przynosi dochodów. Przynajmniej ja nie poznałem osoby, której by się to udało.raf1124 pisze:http://www.livestream.com/rafarjaon offline
Albo musisz ją skonfigurować pod siebie i dodać parę szczegółów (a niestety na forexie szczegóły to 90% powodzenia).
Albo bardzo dobrze ją poznać i sporo trenować.
Wrzucaj wykresy, będziemy Ci marudzić.