problem z zalogowaniem

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
tomi79
Bywalec
Bywalec

problem z zalogowaniem

Nieprzeczytany post autor: tomi79 »

Witam, korzystam z FX PRO MT4 i calkiem nie zle juz mi szlo,oczywiscie na demo.Problem polega na tym,ze przez ok.2 miesiace musialem zaprzestac gry.Teraz gdy chce sie zalogowac pojawia sie komunikat "zly rachunek".
Chce dowiedziec sie dla czego,i czy w realu tez tak jest?Bo jesli tak to ja dziekuje.

SzybkiSzmal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: SzybkiSzmal »

Po 2 miesiącach braku aktywnosci moze automatycznie usuwają rachunek demo. Dobrze podałeś nr konta i hasło?? Z realem takich problemów nie będzie :wink: . Mi usuneli po roku braku aktywnosci konto pocztowe na onecie :?

tomi79
Bywalec
Bywalec

Dzieki.Haslo i nr konta bylo dobre.
Napisales "moze"wiec nie jestes pewien,a co jesli przeleje kaske na rachunek a oni go zablokuja?

Dodano po 9 minutach:

Jeszcze jedno,nie wiem czy moge tak na inny temat ale skoro juz pisze to przy okazji.Wie ktos moze jak zainstalowac MT4 na blackberry bo mi sie to nie udaje
tzn.ikonka pojawila sie ale nie moge uruchomic,a bardzo przydaloby sie mi to

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Tak, konta demo w FxPro kasowane są na bieżąco jeśli występuje na nich brak aktywności przez dłuższy czas - ma to na celu odciążyć bazę danych. Jeśli usunęli Ci konto nic nie stoi na przeszkodzie by założyć nowe nawet z poziomu MT4 -> lewy górny róg -> Plik -> Otwórz rachunek.

W przypadku kont rzeczywistych, jeśli klient nie używa rachunku przez dłużej niż pół roku to zostaje ono wyłączone (nie usunięte) jednak można je sobie w dowolnym momencie na nowo odblokować i dalej grać.

Co do MT4 na Blackberry nie jestem w stanie pomóc - nigdy nie miałem do czynienia z tymi urządzeniami...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

tomi79
Bywalec
Bywalec

Dzieki,uspokoiles mnie,jeszcze jakbys mogl mi powiedziec, w zwiasku z tym kontem rzeczywistym, jesli chce je odblokowac to co mam zrobic?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

tomi79 pisze:jesli chce je odblokowac to co mam zrobic?
Najłatwiej i najszybciej jest przesłać maila do obsługi z prośbą o odblokowanie i dołączyć do niego jakiś rachunek potwierdzający adres zamieszkania, tak jak to było robione przy zakładaniu konta.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

tomi79
Bywalec
Bywalec

Najszybciej przeslac maila,najprawdopodobniej po angielsku i tu pojawia sie problem, wolalbym otworzyc nowe konto z tymi samymi danymi,ale czy najpierw nie bede musial zamknac tamtego,jesli tak to w jaki sposob?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

tomi79 pisze:Najszybciej przeslac maila,najprawdopodobniej po angielsku i tu pojawia sie problem
Jeśli ktokolwiek ma problem z językiem, a rachunek otwierał za pośrednictwem Forex Clubu to wystarczy się do nas zgłosić, podać numer konta MT4, a my na pewno pomożemy. Jeśli nie to cóż...
tomi79 pisze:wolalbym otworzyc nowe konto z tymi samymi danymi,ale czy najpierw nie bede musial zamknac tamtego,jesli tak to w jaki sposob?
To dłuższa droga. Konto stare można zamknąć ale nie trzeba jednak nowe będzie trzeba otworzyć na inny e-mail.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ