Liteforex -> less than 2 minutes

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
bambus
Stały bywalec
Stały bywalec

Liteforex -> less than 2 minutes

Nieprzeczytany post autor: bambus »

Witam

Dziś przed danymi na GBPUSD mój automat próbował złożyć zlecenia. Kilka razy sie nie udało w sumie do danych nie złożył patrze po danych w mojej historii
konta informacja cancel less 2 mins profits i -1096 USD. Następnie dostałem informacje na MT4 takiej treści.

Hello!

The transactions breaking the paragraph 7.3 of Trading Agreement were found out on your account:

“7.3. Brief trades (less than 2 minutes), including lock trades may be declared invalid should it be obvious they are unlawful.”

According to the paragraph 7.3, the results of these trading operations are reviewed and canceled.

To avoid the violation of Trading Agreement you should change the trading strategy.

Czy ktoś w o co w tym wszystkim chodzi i czy możliwe jest aby zwrócili mi kasę? Może ktoś wie jakie kroki teraz podjąć???

Pozdrawiam i proszę o pomoc.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Zacytowali Ci punkty regulaminu którym podlegała sytuacja, a na tenże regulamin godziłeś się zakładając u nich konto. Innymi słowy ja bym na nic nie liczył.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ