Admiral Markets - Wątek II
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
No co chcesz, doiłeś ich to się bronią. Mają prawo.
Po prostu zmień broka.
Ale fakt Ecn i Stp nie nadają się na grę pod dane.
Dlatego dobry MM to skarb w dzisiejszych czasach.
Jak się wie jak go wydoić.
Po prostu zmień broka.
Ale fakt Ecn i Stp nie nadają się na grę pod dane.
Dlatego dobry MM to skarb w dzisiejszych czasach.
Jak się wie jak go wydoić.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
- Phoenix_phx
- Gaduła
To jest ciekawe,boją się że Twoja strategia(która pewnie przynosi CI zyski),może nagle zacząć przynosić strate,i dla Twojego dobra blokują CI konto?Phoenix_phx pisze:Niestety normalka w AM....
"(...)Biorąc pod uwagę krótki horyzont inwestycyjny stosowany w Pana strategii, przy manualnej egzekucji zleceń strategia ta może okazać się nieefektywna do stosowania na rachunku rzeczywistym"
[/u]
dobrze zrozumiałem?:D
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
Nie.
Delikatnie mu powiedzieli żeby wypier.......
Z racji że gra na dane i jego transakcje są krótkie (w sensie czasu) to przy dealing desku jego system nie będzie przynosił profitów.
Czyli w skrócie zrobimy wszystko żeby uprzykrzyć Ci życie.
Delikatnie mu powiedzieli żeby wypier.......

Z racji że gra na dane i jego transakcje są krótkie (w sensie czasu) to przy dealing desku jego system nie będzie przynosił profitów.
Czyli w skrócie zrobimy wszystko żeby uprzykrzyć Ci życie.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
- Phoenix_phx
- Gaduła
Czy ja wiem czy jawne złodziejstwo... MM jest na początek, zapewnia stały spread a ten już na starcie oznacza, że broker bierze na siebie ryzyko podczas danych gdzie brak drugiej strony transakcji nie jest rzadkim zjawiskiem. A Ty ewidetnie korzystasz z ich iluzji rynku. Nie zarabiasz na spekulacji tylko na iluzji wytworznej przez MM. Po prostu wykorzystujesz lukę a oni tego nie chcą.
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu
AK
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu
AK
dziś po raz kolejny buy limit nie zadziałał,mimo że cena krążyła wokół niego i 2 razy przez neigo przeszła.
A co do spreadu stałego.
Rozumiem że przy danych się zmienia,i jest dla mnie oczywiste.
A co było wczoraj wieczorem przyczyną,że spread był podniesiony o 1? gram na 3 parach,i na każdych o +1,dodam że cena prawie stała na tym samym poziomie.
A co do spreadu stałego.
Rozumiem że przy danych się zmienia,i jest dla mnie oczywiste.
A co było wczoraj wieczorem przyczyną,że spread był podniesiony o 1? gram na 3 parach,i na każdych o +1,dodam że cena prawie stała na tym samym poziomie.
- Mighty Baz
- Pasjonat
to sie zdarzylo na koncie pro?zz pisze:Piszę po raz setny... szukać banków i brokerów którzy nie mają żadnego wpływu na nasze zlecenia czyli prawdziwy ECN,ECN na Reutersowym RTFX.,lub futures na CME.Innej drogi nie ma.Phoenix_phx pisze: AM zablokował mi całkowitą mozliwość skladania zleceń
Pozdrawiam.
DAYTRADER
powodzenia, kilometrow pips wam zycze
powodzenia, kilometrow pips wam zycze
- Phoenix_phx
- Gaduła