Admiral Markets - Wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
6
17%
Poza paroma minusami są ok
16
44%
Przeciętny
9
25%
Mają wiele wad
2
6%
Stanowczo odradzam
3
8%

Liczba głosów: 36

Ral1n
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Ral1n »

Si, też mam lukę na 12-13pipsów :)

Admiral Markets
Sprawdź najnowszą ofertę Admiral Markets
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

tez to mam, ledwo moglem edytowac zlecenia :)
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

Ahmed
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Ahmed »

ehh dziady z nich, ktoś wie skąd ta luka? żadnych danych nie było ani trzęsienia ziemi :?
Cenka opada

Ral1n
Pasjonat
Pasjonat

Słuchajcie, miałem buy stopa postawionego z SL i TP - powinien się zrealizować ale nawet nie wszedł?

Czy taka sytuacja jest możliwa?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Wszystko jest możliwe ;). Oczekujące zostało usunięte? Prawdopodobnie luka (nawet jeśli nie widać jej na wykresie).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Ral1n
Pasjonat
Pasjonat

Tzn. dziwna sprawa, bo mnie akurat nie było przed kompem... ale mam pustem pole w tabelce Wynik oraz zamknięcie 2 pipsy niżej, niż cena wejścia (L'ka). :lol: :mrgreen:

30 pipsów się zmarnowało! :shock:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Songo89K
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Songo89K »

W takim razie admiral to pewna ruletka...otworzy czy nie...jak wiadomo ręcznie czasem ciężko,kwotowanie i te sprawy,dziś postawiłem na oczekujące,
111.86,cena spadła o pips poniżej,po czym powoli wróciła do góry,ale oczywiście zlecenia nie otwarła...Efekt? wybicie na 15 pips.

Ale znalazłem sposób,otweirać pozycje na parach,które się w podobny sposób zachowują,i otwarcie pozycji na obydwu:D Jakoś trzeba sobie radzić,broker mnie nie zniechęci :lol:

Awatar użytkownika
Phoenix_phx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Phoenix_phx »

Niestety normalka w AM....

UWAGA NA ADMIRAL MARKETS

Przykro mi to ogłaszać, ale po wielokrotnym składaniu reklamacji pracownicy z AM podlożyli mi świnię (prawdopodobnie Pan Andrzej T.). Mimo próśb nie otrzymywałem odpowiedzi na czas, a jeśli cokolwiek przychodziło bylo nie na temat i wymijające.

W obecnej chwili AM zablokował mi całkowitą mozliwość skladania zleceńbez podania przyczyny oraz nie dostalem żadnej informacji że taka blokada została nałożona przez brokera.... Nie potrafią podać przyczyn nałożenia blokady ani jej celu. O blokadzie dowiedziałem się z maila, który łaskawie mi przysłano. W efekcie zablokowali mi możliwość stosowania strategii dającej zarabiać, mało tego narazili na straty.

"Pana rachunek MetaTrader xxxxxxx został wyłączony z pełnej automatyzacji przekazu zleceń, a dla powyższego rachunku aktywowana została manulna realizacja zleceń. Z tego względu, Pana zlecenia kierowane są na rynek przez dział dealing desk co może wpływać na wydłużony czas realizacji zleceń. Biorąc pod uwagę krótki horyzont inwestycyjny stosowany w Pana strategii, przy manualnej egzekucji zleceń strategia ta może okazać się nieefektywna do stosowania na rachunku rzeczywistym"

Sytuacja taka ma miejsce po raz drugi, pierwszy był przy wprowadzeniu długich rekwot.

Ogólnie nie polecam! I odradzam tym którzy idą do AM, chyba że chcą tam zostawiać środki to osbługa będzie bardzo miła i będzie sprawnie obsługiwać. [/u]

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Phoenix_phx pisze: AM zablokował mi całkowitą mozliwość skladania zleceń
Piszę po raz setny... szukać banków i brokerów którzy nie mają żadnego wpływu na nasze zlecenia czyli prawdziwy ECN,ECN na Reutersowym RTFX.,lub futures na CME.Innej drogi nie ma.

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
Phoenix_phx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Phoenix_phx »

Niestety ECN nie pomoże mi. Gram pod głównie dane makro w chwili publikacji i w ECN sa poślizgi jeszcze wieksze niż u MM....

ODPOWIEDZ