Wsparciem i trendem

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
polbanda

Nieprzeczytany post autor: polbanda »

Kuba Brzeziński pisze:od 5 już działasz /?
coś mnie wybudziło ; poptrzylem tutaj co sie gra i zasnale i ot teraz troche frank rozczarowal

bud fox pisze:Moje dzisiejsze wejście w pozycję krótką EU/GBP, w sumie trochę za wcześnie, bo przed przebiciem dolnej bandy. Ale zobaczymy co z tego będzie R/R = 3/1.

Obrazek
Dobry moment na wejście. Very nice
Tekron pisze:Hmm coś nie widzę opcji na spadki EUR teraz. A ten EURCHF ska mi zaczyna niebezpiecznie wyglądać, tzn nie rezygnował bym z niego jesli nie przebije kreski tej w górze.
Skontrowałem trochę Lką. 1,2171 musi zostać nienaruruszony.
Obrazek

polbanda

takie cos czesto sie zdarza wiec no problemo...
wyglada jak oRGR ale zarazz potem spada

Obrazek

polbanda

życie...
niech oni najpierw zrozumieją ideę moderatora w kraju demokratycznym

jedyne do czego powinni mieć prawo do zakladanie tematów DT i banowanie robotów; wszystko inne wymrze śmiercią naturalną.

Apropos Franek napędził strachu, ale wszystko wraca do normy. Parę pipsów zdobyłem z kontry shortów bo sie przestraszyłem. Zaspane oczy, a tu dzidę w góry widzę. Kurde przecież ja mam Ski. KONTRA! zaraz pomysle co z tym zrobic...
i nie trzeba juz chyba myslec

edit: nie wyzywaj moda; jakis koleś już zgłosił (to nie ja)
oto zgłoszona treśćl jako dowód
Kuba Brzeziński pisze:polbanda...

jakiś wybitnie inteligentny mod...wiemy który...usunął Twój temat z czasówek...bo widocznie jego zwoje mózgowe poprostowały się i żeby nie było smrodu (jaki to on nieomylny) usunął cały temat...

żałosne ;)
ciekawe na co to zmienią; tutaj screen
http://i0.simplest-image-hosting.net/16 ... ot0221.png

APROPOS SZANOWNI MODZI
to jest moj prywatny wątek i proszę stąd uciekać do czasówek; mam prawo PISAC TU O DUPIE MARYNY BO NIE MACIE REGULAMINU DO TEGO DZIALU!!!!!!

edit2: jeśli bycie modem sprawia ze ludzie mają takie poczucie wlasnej wartosci, i tak podskakuje im EGO to przeciez przy wiekszej gotowce chyba pampersy beda potrzebne co 10 minut bo duma roj***e od środka delikwenta.
Ostatnio zmieniony 08 lip 2011, 09:48 przez polbanda, łącznie zmieniany 1 raz.

polbanda

2121 zanegowane
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

Co do tej reklamy to jeśli chodzi o sens i zasady skłaniam się do tego że masz racje polbanda. Ale z drugiej strony gdybym otworzył coś na czym jakieś korzyści finansowe mam, a jakaś osoba zamieściła by na mojej stronie link do np sklepu z podobnym towarem, to mimo że go nie wychwala to nadal jest to link do konkurencji. Może to nie reklama ale mile widziane dla mnie by nie było i raczej też bym to usuwał z mojej strony w obawie przed rozbiciem zainteresowania moim serwisem. Szczególnie men, że sensownie prowadzisz dziennik i sporo osób go czyta i w jakimś tam stopniu mogą śledzić Twoje poczynania, a widząc link logować się z ciekawości co tam jest i później z górki. No ale nie wtrącam się już.
Obrazek

Awatar użytkownika
snajperrr9
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: snajperrr9 »

polbanda pisze:życie...
niech oni najpierw zrozumieją ideę moderatora w kraju demokratycznym

jedyne do czego powinni mieć prawo do zakladanie tematów DT i banowanie robotów; wszystko inne wymrze śmiercią naturalną.

Apropos Franek napędził strachu, ale wszystko wraca do normy. Parę pipsów zdobyłem z kontry shortów bo sie przestraszyłem. Zaspane oczy, a tu dzidę w góry widzę. Kurde przecież ja mam Ski. KONTRA! zaraz pomysle co z tym zrobic...
i nie trzeba juz chyba myslec

edit: nie wyzywaj moda; jakis koleś już zgłosił (to nie ja)
oto zgłoszona treśćl jako dowód
Kuba Brzeziński pisze:polbanda...

jakiś wybitnie inteligentny mod...wiemy który...usunął Twój temat z czasówek...bo widocznie jego zwoje mózgowe poprostowały się i żeby nie było smrodu (jaki to on nieomylny) usunął cały temat...

żałosne ;)
ciekawe na co to zmienią; tutaj screen
http://i0.simplest-image-hosting.net/16 ... ot0221.png

APROPOS SZANOWNI MODZI
to jest moj prywatny wątek i proszę stąd uciekać do czasówek; mam prawo PISAC TU O DUPIE MARYNY BO NIE MACIE REGULAMINU DO TEGO DZIALU!!!!!!

edit2: jeśli bycie modem sprawia ze ludzie mają takie poczucie wlasnej wartosci, i tak podskakuje im EGO to przeciez przy wiekszej gotowce chyba pampersy beda potrzebne co 10 minut bo duma roj***e od środka delikwenta.
polbanda zrób im konkurencję, myślę że forum polbandoffskie miało by przynajmniej połowę uczestników nawigatora.

polbanda

snajperrr9 pisze:polbanda zrób im konkurencję, myślę że forum polbandoffskie miało by przynajmniej połowę uczestników nawigatora.
nie chce z nikim rywalizowac
nie w tym mój cel
Tekron pisze:Co do tej reklamy to jeśli chodzi o sens i zasady skłaniam się do tego że masz racje polbanda. Ale z drugiej strony gdybym otworzył coś na czym jakieś korzyści finansowe mam, a jakaś osoba zamieściła by na mojej stronie link do np sklepu z podobnym towarem, to mimo że go nie wychwala to nadal jest to link do konkurencji. Może to nie reklama ale mile widziane dla mnie by nie było i raczej też bym to usuwał z mojej strony w obawie przed rozbiciem zainteresowania moim serwisem. Szczególnie men, że sensownie prowadzisz dziennik i sporo osób go czyta i w jakimś tam stopniu mogą śledzić Twoje poczynania, a widząc link logować się z ciekawości co tam jest i później z górki. No ale nie wtrącam się już.
spójrz na dział "Systemy i strategie"
co drugi wątek to tłumaczenie strategii z Forex Factory z bezpośrednim linkiem do tamtego forum, więc nie o to chodzi Tekron.
Argument za tym , że jest to polskie forum (a for zagranicznych jako konkurencyjnych administracja sie nie boi) nic nie daje bo zbyt dużo osob dziękuje skco i niemiaszkowi za info po angielsku, aby uważać, że ludzie tutaj piszący nie znają jezyka angielskiego;
Ostatnio zmieniony 08 lip 2011, 10:07 przez polbanda, łącznie zmieniany 2 razy.

polbanda

Kolejna próba wybicia usdchf ponad linię trendu zakończona niepowodzeniem;
popyt na franka wciąż duży
Obrazek
tak to widzę, ale....dane rozstrzygną
Obrazek

obie frankowe pary
EURCHF i USDCHF
sa poustawiane na spadki teraz, ale zanim, to moze konsolka

Q600
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Q600 »

Ja mam wrazenie ze EURCHF jeszcze nie bedzie spadal. Inne europary polecialy w korekte a franek nie chce - wiec jak pisales - jest popyt.

polbanda

noo 0,85 cena zaporowa na usdchf

TEST
Obrazek

oby na USDCHF nie była to tzw "BAZA"
tzn. oby; jezeli maja wybic i zrobic nowy trend na dluzej to tez bedize fajnie, aby tylko obrali jakis kierunek i konkretnie pojechali te kilkaset pipsow (najlepiej dzis ) :)

TAK dzisiaj będzie wyglądała AT
Obrazek

ODPOWIEDZ