Wsparciem i trendem

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
polbanda

Nieprzeczytany post autor: polbanda »

a śmieciowe JSW sie konsoliduje przy cenie sprzedazy 136 :/

polbanda

eurchf
zrobili juz A-B
czekam na -C i tam close 4lot L @ ~1.2005

Awatar użytkownika
bud fox
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: bud fox »

polbanda pisze:a śmieciowe JSW sie konsoliduje przy cenie sprzedazy 136 :/
Zamknąłem eu/chf 15+ do przodu bo mi się nie podoba.

Właśnie jak przebiegł debiut bo nawet nie wiem? Kupowałeś akcje?
Życzę wszystkim wolności i sukcesów!

polbanda

mam 25 papierow; debiut porażka niecale 4% na starcie i powolny zjazd do ceny emisji
jak zwykle ANALE mowia teraz ze to miala byc inwestycja dlugoterminowa a wszyscy wiemy ze inwestycja dlugoterminowa to inwestycja krotkoterminowa ktora nie wyszła ;hehe

Q600
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Q600 »

A moi znajomki mowia zgodnie ze emisja byla troche nie trafiona z czasem - bez wsparcia rynkow (przede wszystkim euro i grecja) - ale kto to wiedzial.

Q600
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Q600 »

Q600 pisze:A moi znajomki mowia zgodnie ze emisja byla troche nie trafiona z czasem - bez wsparcia rynkow (przede wszystkim euro i grecja) - ale kto to wiedzial.
zaczekajmy kilka-nascie dni az W20 zacznie rosnac - bo chyba jestesmy w ostatniej fali korekty

Awatar użytkownika
bud fox
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: bud fox »

polbanda pisze:mam 25 papierow; debiut porażka niecale 4% na starcie i powolny zjazd do ceny emisji
jak zwykle ANALE mowia teraz ze to miala byc inwestycja dlugoterminowa a wszyscy wiemy ze inwestycja dlugoterminowa to inwestycja krotkoterminowa ktora nie wyszła ;hehe
To faktycznie bez rewelacji, spodziewali się ok. 10% wzrostu w dniu debiutu. Sprzedałeś już czy będziesz trzymać?
Życzę wszystkim wolności i sukcesów!

polbanda

trzymam; poki co na prowizje ledwie starczy ;p

polbanda

Q600 pisze:A moi znajomki mowia zgodnie ze emisja byla troche nie trafiona z czasem - bez wsparcia rynkow (przede wszystkim euro i grecja) - ale kto to wiedzial.
grecja juz problemy na rynkach rozwiazala co widzielismy po wykresach jaka fala optymizmu przyszla po przyjeciu poddaństwa od EU; Portugalia spieprzyla ten debiut.
ale i tak kocham czytac komentarze na onecie pod profilem JSW ;p

polbanda

Mały quote
[quote="T. Plummer "Psychologia rynków finansowych"]Rynki finansowe zawsze antycypujuą przyszłość, zaś zmiany cen rynkowych dokonują się wcześniej niż zmiany w sytuacji gospodarczej.
W wielu przypadkach można wykorzystać zachowanie się cen dla określenia przyszłej sytuacji gospodarczej, ale nie na odwrót!
[/quote]

ODPOWIEDZ